A volt megasztáros ugyanis úgy alapított céget felesége nevére és vett fel 73 milliós hitelt, hogy arról a nő nem is tudott.

A Blikk cikke szerint a volt megasztáros Fekete Dávidot – aki több százmilliós tartozást halmozott fel és többen is feljelentést tettek ellene – a felesége is feljelentette, így nagyon kétséges, hogy mikor láthatja a gyerekeit a volt énekes. 

Felesége is feljelentette Fekete Dávidot

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint Fekete a felesége nevére alapított céget, amelyről azonban hitvese nem tudott, és annak a cégnek a nevében vett fel 73 millió forintos hitelt. 

A Blikk kereste Fekete Reginát, ám a válófélben lévő nő a lapot az ügyvédjéhez irányította.

Ügyfelem valóban feljelentést tett Fekete Dávid ellen, aminek a részleteiről nem beszélhetek. Ám a folyamatban lévő ügy és válás miatt jelen helyzetben semmilyen kapcsolattartás nem lenne célszerű

- nyilatkozta dr. Pikali Petra ügyvéd.

Feketének saját bevallása szerint is több százmillió forintra rúg a tartozása, az előző héten vette őrizetbe a rendőrség üzletszerűen elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények gyanúja miatt. Csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a volt megasztárost. 

A cikk szerint a családhoz közeli ismerősöknek és a feleségnek fogalma sincs arról, hogy Fekete Dávid hová tüntethette el azt a sok pénzt, az utóbbi időben már Regina szüleinek anyagi segítségére is szorultak. Egyesek arra tippelnek, hogy a volt énekes az első nagy adósságai miatt uzsorások csapdájába kerülhetett – idézi a lap a találgatásokat.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Miért ilyen rossz emberismerők az emberek?
Hogy köt bárki bármilyen üzletet egy ilyen sunyi képű alakkal? Az ilyet messziről elkerüli aki értelmes.
Namely
Igen, persze.
Tényleg nagyon hihető, hogy nem tudott róla. :D

Vagy inkább az ocsmány, hazug ribanc most inkább elhagyja a süllyedő hajót, aminek korábban minden kényelmét élvezte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.