Mióta kiderült, hogy a gyönyörű gyógyszerészlány, dr. Demeter Alexandra két évig járt a műsorvezető Bochkor Gáborral, sorra kapja a megkereséseket férfiaktól. 

Vajon ki lehet Bochkor Gábor exének új hódolója?

Fotó: Instagram

Bochkor a kapcsolatuk alatt egyszer sem vállalta fel a lányt, végig szingliként aposztrofálta magát, ami szakításhoz vezetett. 

„Mivel szingliként voltam feltüntetve, és én is úgy nyilatkoztam a sajtónak, mintha nem lenne párkapcsolatom, joggal hihették sokan, vevő vagyok az ismerkedésre. Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem” – magyarázta a Blikknek Alexandra.

Most a sok üzenet mellé egy virágcsokrot is kapott, amelyre sejtelmesen csak annyit írt "hétvégi meglepi köszöntő, és mindezt egy szívecskével zárta. 

Az úriember kiléte egyelőre rejtély, de reméljük a lány ezúttal megtalálta a boldogságot! 

Forrás: Ripost

Címlapkép: Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bélabácsi
Talán Mészáros Lőrinc fiatalítani szeretne..."Nemzeti Andika" helyett "Nemzeti Alexandrára" vágyik...ezért küldött virágot..."Nemzeti Timike" most Amerikában sütteti a fenekét, mély gyászában...úgy sajnálom az ilyen nőket...mi örömük van még az életben a pénzen kívül...
Eladott Ország
Bochkor az Alexandra kapcsolatot csak bosszúként bedobta, mivel Andikának nem kellett. Bochkor nem csak pénzügyileg, hanem nyaktól felfelé is nagyon gyenge, úgyhogy neki csak a "marokmarcsa" maradt.
jesz
hát nem tudom...olyan mézescsuprot
nyalni, amiben bocskor "nyelve" is járt?
Namely
Avagy "vajon ki veszi fel a vén rádiós használt rongyát"
Emmersson71
@Eladott Ország: Bochkor egy büdös szót nem szólt az ügyben, a nő került elő hirtelen és nyilatkozgat fűnek-fának, hogy "őt Bocsi nem vállalta fel".

Még Várkonyival kapcsolatban is csak ennyit mondott: „Nem kommentálnám”, Demeter Alexandra kapcsán pedig pár hónapja azt mondta, hogy: Nincs kapcsolatom Demeter Alexandrával. (ez nem jelenti azt, hogy korábban nem volt..viszont úgy tűnik, BG nem nyilatkozik az exeiről)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.