FODORKA ISMÉT KIMUTATTA A VALÓDI ÉNJÉT!!! =)) Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, Lánczi Tamás politológus és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gerő akaratán kívül is rátapintott a lényegre

Miközben Fodor ismét okadatolta valódi énjét együtt ugatott a főpolgi ellen, a történész bár Karácsonyra mondta, de sokkal inkább a mai uralmon lévőkre találó

Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, Lánczi Tamás politológus és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei a HírTV Csörte című műsorában. Alapvetően semmi érdekes, lévén a szokásos mocskolódási verseny újabb egyedét láthattuk, hallhattuk. Hogy ebben a derék Gabóca élenjárt azon csak a tájékozatlanok csodálkoznak (ő elsősorban Orbán testi lelki társa és az a nem 100-as aki ezt nem veszi észre).
Azonban a másik szélhámos a derék történész mondott valami érdekeset, aki „egyfajta intellektuális üresség”-ről elmélkedett és kijelentette, hogy : „Ez az ember elmehet Nyírtassra, előadni a vidéki csávót”, hozzátette, hogy pedig „azzal csinálta meg magát, hogy egy nagyon városi fiú – már kulturális karakterben”, s aztán: „Hogy lehet ezt a kettőt összerakni?”!
Igen – bár ő ezt mocskolódásnak szánta, de igazából Orbánékról rántotta le a leplet.
Igen születésileg Karácsony is olyan, mint Orbánék; műveletlen paraszt-suttyók, akiknek vért kellene izzadniuk ahhoz, hogy – még a szocializmus által megtépázottat is – a polgári kultúrát legalább részben magukévá tegyék. Igen Karácsony ebben nagyon igyekezett, Orbánék nem, helyette gyűlölködtek! =))
verőce21
Karácsony úgy megutálta az egyetemeket a sikertelen doktori évei alatt, hogy elkezdi betiltani őket?
Eddigi tevékenysége kimerül annyiban, hogy lefújjuk, nem engedjük, visszavonjuk, nem építjük meg, lebontjuk, megakadályozzuk, stb.
Sámannus
Hogy ki ne maradjanak a következő adásból inkább lehidalnak mint a fürdőskurvák, maguk elé dobálják a szappant.
csak úgy....
@verőce21: kihagytad,hogy ö zargatta el a ceu-t ! :) baxod, te egy hüséges és rafinált terelö bodri! -csak nem az egzisztenciád függ a puha nyelveden!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.