Horváth Éva élete meglepő módon az idősebb korosztálynál veri ki a biztosítékot, ami miatt többen arra is felhatalmazást éreznek, hogy számon kérjék az egykori modellt közösségi oldalán – írja a Borsonline.hu.

Horváth Évát betámadták a nagyik – privát üzenetben is zaklatják
Fotó:TV2

Dühös nagyihadsereg támad nap mint nap az egykori modellre közösségi oldalain keresztül. A felspanolt hatvanas-hetvenesek valamiért nem tudják elviselni, hogy

Éva – többek között –, nem mutatja meg a nagyérdeműnek gyermekei édesapját, és nem számol be arról sem, hogy konkrétan miből él.

A szépkorúak persze nem hagyják szó nélkül az információhiányt, pikírt megjegyzéseket tesznek Éva Instagram- és Facebook-oldalán, de van,

aki arra is veszi a fáradtságot, hogy privát üzenetben kérje ki magának a korlátozott magánéleti hozzáférést.

Forrás:Borsonline.hu
Címlapkép:TV2

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Ki vannak éhezve a pletyire a nyanyák :D
Emmersson71
@Nyírfa: Valamit benéztél!

"A felspanolt hatvanas-hetvenesek valamiért nem tudják elviselni, hogy Éva – többek között –, nem mutatja meg a nagyérdeműnek gyermekei édesapját, és nem számol be arról sem, hogy konkrétan miből él."

Vagyis pont Horváth Éva nem teregeti ki a magánéletét, (nem "tolja mások arcába") nem viselkedik - legalábbis e tekintetben - celebként. Ezt nehezményezi néhány nyugger nyanya.
Emmersson71
@cirip: A nyelv változik és ami furcsa vagy tegnap még talán helytelen is volt, az ma lehet helyes. Sok ilyen igekötős szavunk van, ami ma már elfogadott. A BEVÁLLAL teljesen rendben van ma már. De a FELKÉRDEZ is szinonimája a számonkér szónak.
A betámad ma még megüti néhányak fülét, de úgy tűnik, helye van a nyelvben.

"Természetesen mindenkinek szíve-joga véleményt alkotni az újabb jelenségekről. Korábbi válaszunk alapján a betámad új nyelvi fejlemény, melynek „sorsáról” a nyelvhasználók döntenek: marad-e hosszabb ideig, vagy mint a divatjelenségek, egy idő után kikopnak a nyelvhasználatból."
Innen: e-nyelv.hu/2017-01-24/betamad/

De itt is rendben találja a helyesírás ellenőrző
helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/suggest#
Nyírfa
@Emmersson71: 20.17

A nagyikról vagy jót vagy semmit, én a semmi mellett maradtam, és csak a cikk alanyát "támadtam be" - szörnyű, még szlengként is ez a nyelvkreáció.
Nos, tettem motivációja eléggé szubjektív: alapállásban irtózom a celebléttől és e lét művelőitől. Azon a véleményen vagyok, hogy aki színre lép a közösségi hálókon, követőket toboroz, és információkat csepegtet el , netán fotókkal és szelfikkel próbálja érdekessé tenni magát, az számoljon a brutál nénik és az összes pszichopata zaklatásának a lehetőségével.
Mint ahogy mi sem ússzuk meg , még ezen a kis fórumon sem, hogy ne támadjuk be egymást, bár, ez , szerintem nem kötelező. :)
Emmersson71
@Nyírfa: JÓL (helyesen, igazat) vagy semmit!

Ha a tévesen elterjedt "jót" vennénk figyelembe, nem tanulhattunk volna Hitlerről, Sztálinról és a többi felfordult szarkupacról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.