Boris Johnson az 56 éves brit miniszterelnök és a 33 éves politikai aktivistaként ismert Carrie Symonds a vasárnapi brit sajtóértesülések szerint titokban összeházasodott – írja a Blikk.hu.

Boris Johnson titokban vette el feleségül a tőle 23 évvel fiatalabb szerelmét
Fotó:AFP

A kormányfő 2019 decemberében jegyezte el.

A két legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap, a The Sun on Sunday és a Mail on Sunday beszámolói szerint az esküvőt szombaton tartották meg a Westminster-székesegyházban, az angol-walesi katolikus közösség londoni főtemplomában.

A lapok szerint a ceremónia előkészületei fél évig tartottak, de a tervezést olyan titkolózás övezte, hogy a miniszterelnök és jegyese leendő esküvőjéről még a londoni miniszterelnöki hivatal magas beosztású munkatársai sem tudtak.

Boris Johnson és Carrie Symonds a 30 meghívott vendégnek is csak a ceremónia előtt hat nappal küldte ki a meghívókat.

A The Sun beszámolója szerint a templom látogatóit a ceremónia előtt néhány perccel kérték meg a távozásra, azzal az indokkal, hogy az épületet "lezárják".

Az 56 éves Boris Johnson harmadszor nősült meg, 33 esztendős feleségének – a ki egyébként konzervatív politikai aktivista – viszont ez az első házassága.

Boris Johnson 1987-ben kötötte meg első házasságát Allegra Mostyn-Owennel, akitől 1993-ban elvált, és még ugyanabban évben feleségül vette Marina Wheelert, akitől négy gyermeke született.

A házaspár 2018-ban különvált, és néhány héttel azelőtt váltak el hivatalosan is, hogy Boris Johnson eljegyezte Carrie Symondst.

Carrie Symonds volt szombati házasságkötéséig az első olyan miniszterelnöki élettárs a modern brit politikatörténetben, aki nem a kormányfő házastársaként élt a Downing Street-i hivatalos rezidencián.

Carrie Symonds 2018-tól egy évig a kormányzó brit Konzervatív Párt kommunikációs igazgatója volt, de 2019-ben, amikor Johnsont miniszterelnökké választották, távozott ebből a tisztségből. 

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:AFP

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Johnson harmadszor nősült meg" - legalább próbálkozik... :)
namihami
Akkor csak tanácsot kért a Viktortól. Annak most nagyon ismeretségi köre van a hasonló helyzetben lévőkből. A végén még koszorúslánynak vagy vőfélynek is felkéri.
Csizmás Kond
Boriskának lehet szerelem (bár ha az akkor nagyon megkérdőjelezhető az épelméjűsége) viszont az arának csak pénzeszsák.
Emmersson71
"Boris Johnson titokban vette el feleségül a tőle 23 évvel fiatalabb szerelmét"

Nem TŐLE, te balfasz firkász, hanem NÁLA!
Ha nem tudsz magyarul, menj el segédmunkásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.