Békén hagynám én Orbán Viktort, csak épp ő nem nyugszik. Sőt, mint be fogom mutatni, egy rá igen jellemző, gyerekes viselkedési spirálba kezd csúszni, rántja is magával az egész kormányt, pártot, kormánymédiát, szóval kifejezetten tematizált, kellemetlen időknek nézünk elébe és nem látok belőlük…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bocs de durván kihasználom Szele a postját,

pedig egyébként sem lenne rossz, de mellékesen tett fel egy kérdést, ami pedig még sokkal messzebbre vezet mint maga a téma

A forgokinpad.blog „Kampány és homofóbia” című írása az un. pedofil-törvény kapcsán említi fel, hogy „Orbán Viktort, egy rá igen jellemző, gyerekes viselkedési spirálba kezd csúszni, rántja is magával az egész kormányt, pártot, kormánymédiát, szóval kifejezetten tematizált, kellemetlen időknek nézünk elébe és nem látok belőlük kiutat.”. Amiben lássuk be sok igazság van, ahogy a szerző többi felvetésében is. Meg kell jegyezzem, hogy valahogy elsikkadt – nála is és sajnos nagyon sokaknál – egy nagyon fontos részlet: A „Magyarország nagy árat fizet azért, mert nem hajlandó aláírni az Isztambuli Egyezményt” duma épp egy keresztény családi melldöngetős kontextusban!!
No de a lényegre, a szerző felemlíti, hogy „ tegnapi irományát, mely a csodás „Szamizdat 10.” címet viseli (a szerző arra utal ezzel, hogy neki az írásai az elviselhetetlen véleménydiktatúra miatt sehol sem jelenhetnek meg, csakis magánkiadásában, a saját honlapján, annyira bátor és merész dolgokat tartalmaznak, mármint őszerinte)”!!!
Nos azt nem tudom, hogy mire akar ezzel Őfenesége utalni, de azt igen, hogy ez is része a valós és elképzelt fogalomzavarainak – ahogy számos példa mutatja fogalma sincs a kifejezés eredeti értelméről, de ez nem szokta őt zavarni - , s persze egyre gyérülő emlékezet csalfaságára is eklatáns példa, mint a minapi: mikor „utcai harcos” múltjával dicsekedett!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.