Kedden hirdethetnek elsőfokú ítéletet Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében.

Ezzel magyarázta büntetőfékezését Berki Krisztián, aki könnyen lehet, hogy letöltendőt kap

A Telex híradása szerint ma hallgatta meg a bíróság az igazságügyi műszaki szakértőt és a tanúkat. Berki igyekezett magyarázni tettét, mégpedig így:

A luxusautó coupé kialakítása miatt nem láttam a visszapillantó tükörben a közeledő buszt, és gyakorlatilag már csak az ütközést érzékeltem

- hangzott le Berki Krisztián vallomásában.

A vádirat szerint Berkiék 2018. március 17-én a Pünkösdfürdő utcában egy Bentley-vel autóztak, amikor az előttük haladó 34-es busz a megállóhoz érve lelassított, de végül nem állt meg, mert nem volt le- és felszálló utas. Berki viszont előzni kezdte a buszt, de mivel a manővert nem tudta befejezni, ezért dudált, amire a buszsofőr is hangjelzésekkel reagált. Berki emiatt viszont „felfokozott érzelmi állapotba került”, és a megengedett sebesség túllépésével végül megelőzte a buszt, majd visszatért elé, és intenzív fékezésbe kezdett.

A busz is vészfékezett, de nem tudta elkerülni az ütközést, és 20 km/órás sebességgel nekihajtott az autónak, amiben 14 millió forintos kár keletkezett.

Berkit közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével vádolják, és akkor is 2 és fél év letöltendőt indítványoztak volna, ha elismerte volna bűnösségét.

Forrás: telex.hu

Fotó: Instagram/aberki

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Érdekes, hogy ezek a trógerek mind semperc alatt idegállapotba kerülnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mágnes
@Pálinkás Pál: hát nemtom ,ki a bíró kiaz ügyvéd volt e büntetve hasonlóért ,másért ,ezt nem tudjuk mi . Sokat számít .
a videoról 1 értelmű hogy valamiért bepipult . Nem ugrott elé kutya macsaka gyerek ,labda . Azt hogy ez mt ér ma és hol ? Melyik törvényszéken melyik bírónál azt nem tudom . A Lakodalmas Lajos ügy is hasonló most . Várjuk mil lesz .
mágnes
@Pálinkás Pál: A kaleta ügyről sokat nem tudok ,lehet hogy tényleg ilyen beteghajlamú pedofil ami valószínű ,de az is lehet hogy valami rosszakarója mocskosul +szívatta mert geci volt . Ha valaki nem figyel oda mit művelnek a personal coputerével akkor ilyen is előfordul6 akár .Bár itt vszinűleg az első verzió érvényes . Sokat nem tudunk .Eléggé kussban tartották az egészet .
human
Ezzel a dumával lazán megvágnák egy alap autóvezetői vizsgán.
human
Nem látta a visszapillantóban a buszt amit fél másodperccel előtte előzött meg.
Súlyos memóriaproblémái vannak. Jogsit azonnal bevonni tőle!!!
human
@Pálinkás Pál: "de a lényeg, egy sérülés nélküli koccanásért sehol nem ültetnek le...biztos ülhetne berki sokkal többet, de nem ezért."
Itt valószínűleg úgy gondolkodnak, hogy szándékosságról van szó és nem igazán érdekelte, hogy ha valaki elesik a buszon akkor az milyen sérüléseket szerez. Mert ugye, ha elesik valaki és a halántéka a busz dobogója sarkán landol az hirtelen halál lesz. Ez persze csak a legszélsőségesebb példa, de bizony megtörténhetett volna.
volvós
Nemzeti ünnep lesz, ha ez a gyökér buzi cigány bevonul a luktágító cellába, lehetőleg 4-5 személyesbe...Aztán elgondolkodhat a " fékpedál " szerepéről !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.