Október 21-én mutatják be a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök őszödi beszédét feldolgozó Elk*rtuk című nagyjátékfilmet, amelynek elkészült a plakátja is.

Ekkor mutatják be az "Elk*rtuk"-at

Fotó: MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Erről az alkotók szerdán tájékoztatták az MTI-t – írja a 24.hu.

A közlés szerint a Megafilm gyártásában, Kálomista Gábor produceri felügyelete alatt készülő Elk*rtuk a 2006-os események, az idén 15 éves őszödi beszéd elhangzása után kirobbanó tüntetések, a rendőri erőszak és a Magyar Televízió Szabadság téri székházának ostroma közé ágyazza főhőse történetét.

Forrás: 24.hu/MTI

Címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És így a ""háziművészek"" még karácsony előtt sorbaállhatnak a kassza előtt. Nehogy az legyen, hogy semmi nem kerüi a fa alá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fűre lépni szabad
Én akkor fogok börtönbe kerülni, amikor Polt Péter.
Úgy megfingatom a gecit, hogy bele fog halni!
Amit ígérhetek, hogy szenvedni fog - napokon keresztül csúnyán!
Ha felbérel geciket a védelmére, ők is vele halnak.

Régen... de tényleg nagyon régen írtam a berserker üzemmódról... Nos, az még mindig él.
Nemrégen azt írtam egy ismerősömnek mással kapcsolatban, hogy nem vagyok farkasember.
Hazudtam !!!
fűre lépni szabad
Mija faszom az az iksz a főcímben?
Ha ezt meg tudod magyarázni, orbánista leszek!
(biztos, hogy nem tudod megmagyarázni, te magyar fideszes nacionalista mélysötét kőbunkó büdös paraszt !!!)

Azt tudtad, te nacionalista faszparaszt, hogy a hazaszeretet nem a nacionalizmuson alapszik - csak te és más senki?!
Nem tudtad?
gina
Még egy nagy zsiros disznó, nem értem mire jó ez a 12 évvel elöbbi dolgokat felidézni??? nincs uj a nap alatt?, ha OV ról és mocskos bandájáról kellene filmet készitrni, hónapokig kellene nézni a mocskos dolgaikat... nagyon félhet ez a fidesz banda élen OV val ha ennyire visszamegy az időben , más országban sem idézik a választáskor pl a hitler dolgait,,, ez a nagy cigány "Mein Kampf.ja"
ómió
Pedig, hát, a szokásos efftársi népzsebin meg gázáremelésen felül "csak" az államcsőd kopogtatott! Na, jó! Meg egy kis "demokratikus" szemkilövetés!
namihami
@ómió: 1. A gáz ára a világpiaci ártól függ és az akkoriban drasztikusan emelkedett. (mint mostanság--lesz emelés???)
2. Államcsőd nem volt. AZ MNB tele volt pénzzel. A bank fiókjában ott volt a pénz, amihez gyorsan még a MANYUP-ot is hozzácsapták. Államadósság rohamos emelkedése most van.Ezt az Orbán még az első napokban beismerte.
3. Nem szemet kellett volna kilőni,gumilövdékkel, hanem lázongó csűrhébe kellett volna (úgy oroszosan-kínaiasan--hiszen ismét nagy haverok) élessel belelőni. És akkor a további felfordulások és városdúlások is elmaradtak volna.
Tulajdonképpen a többi észrevételed akár stimmelhet is.
ómió
@namihami: Az eszed tokja emelkedett drasztikusan 8 évig egyfolytában! Meg a külföldiek számára "elprivatizált" közműszolgáltatók profitéhsége! Nem a gáz világpiaci ára! Államcsőd meg azért nem történt, mert Böszme efftársadék visítva rohantak az IMF-hez gigakölcsönért, amit hazai népzsebelés feltételével meg is kaptak. Egyébként simán államcsődbe kerülünk! Az MNB meg kölcsönpénzzel volt tele! Tartozással! Államadósság 2002-ben: 8000 milliárd (57 év alatt jött össze), államadósság 2010-ben: 22000 milliárd (a növekmény 14000 milliárd 8 év alatt jött össze)! Ennek a 22000 milliárdos államadósságnak az éves kamatterhe 1000-1500 milliárd, ami évente ennyivel növeli azt! Szóval, nem csoda a "rohamos emelkedése" se! Összegezve: a gazdaság meg az államháztartás rombadöntéséhez kiválóan ért az "efftársi csapatotok"! Ezt már 90. után is többször bizonyítottátok és most aspiráltok egy "következő menetre"! Látom, a véresmancsú bolsevik belőled is kikönyököl, ha Böszme efftársad szemkilövetősdije jön szóba. Igazi Kádár meg Marosán buci klónnak tűnsz, akik a bolsevik sortűzek fő szerelmesei voltak - persze "népi demokratikusan"! Kár, hogy egy velejéig hazug mocsokbolsi banda vagytok, amelyik csak arra volt jó, hogy emberek ezreinek legyilkolása, tízezreinek bebörtönzése és százezreinek elüldözése árán 45 év alatt 50 év gazdasági, életszínvonalbeli lemaradást "vívjon ki" nekünk a "rothadó kapitalizmus" mögött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.