Olyan fotósorozat – és egy mellékelt rövid szöveg – került elő Vajna Timiről, ami biztosan sokakat meglep majd. 

Ha eddig nem kedvelte Vajna Tímeát, ettől most megváltozhat a véleményeFotó: MTI/Balogh Zoltán

Ha Vajna Tímeáról van szó, legtöbbeknek egy fiatal szépség jut eszébe, aki egykor Damu Roland párja volt, aki bántalmazta őt. De még többeknek jut eszébe az, hogy Timi később, 2013-ban hozzáment az ország egyik leggazdagabb emberéhez, Andy Vajna producer-üzletemberhez. Erre beindult színésznői karrierje is a modellkedés mellett, sőt saját vállalkozásba is fogott. De férje halála óta is több alkalommal került a magazinok hasábjaira az öröksége, illetve új kapcsolatai okán.

Most viszont egy olyan fotósorozatot és a hozzá kapcsolódó szöveget osztott meg, ami egy egészen új oldalról világítja meg őt. Timi a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány-German Shepherd Rescue Foundation egyik posztját osztotta meg, amiben ezt írják:

Drága Timikénk!

Ez annyira, de annyira jellemző Rád! Ha újságíróként kereslek, soha nem válaszolsz. De amikor a két öreg kutyánk horror műtétjéhez kértem Tőled segítséget, egyből léptél! Mert ha egy állat bajba jut, Rád számíthat! Ma megérkezett az adományod, köszönjük szépen!

Nagy ölelés! Barátnőd: Violetta

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Ennek a nőnek egy a fontos: szerepelni! Ja, hogy mindenki rajta röhög...
jesz
Gábor Zsazsa örökbecsű mondása: ...mindegy mit, csak beszéljenek rólam.
Yoda69
Nekem csak annyi ugrik be rola, hogy folyamatosan luxusban szorja Vajna orokseget.
Emmersson71
Andy adománya!
Ettől talán még jobban megvetem. Jóval többet hoz a konyhára egy rövid hír róla, mint egy pár százezres műtét kifizetése!
human
De jó mikor a magyar adófizetőket megkárosítók adományoznak. Rohadtul nem menti fel őket a lopás vádja alól. A tolvajt sem dicsérem meg, ha a tőle lopott pénzből pár forintot odadob, hogy vegyek belőle zsemlét, mert ilyen rendes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.