Elképesztő karriertörténet Amerikából. 

Nadia Hilton visszatért. Az egykori pornósztár, aki megtért Istenhez, majd lelkész lett belőle, ismét kamerák előtt vetkőzik – írja a 24.hu.

Nem vagyok többé tagja egyetlen vallási csoportnak sem. Úgy döntöttem, visszalépek, miután láttam, mennyire ítélkezők a templomjáró emberek

– mondta el egy interjúban Crystal DiGregorio, aki korábban Nadia Hilton művésznéven tíz éven át pornózott.

Megdöbbentő életút: pornós volt, megtért és lelkipásztor lett, majd újra visszakanyarodott a felnőtt iparhoz

Forrás: Youtube

Hilton, a karrierje során több mint száz pornófilmet forgatott, és évente mintegy 300 ezer dollárt (valamivel több, mint 90 millió forintot) keresett. A felnőttfilmes szakmát 2015-ben hagyta ott, miután összejött David Bassette prédikátorral. Miután összeházasodtak, a New York államban fekvő Fultonban telepedtek le, ahol mindketten lelkészként szolgáltak.

DiGregorio és Bassette házassága azonban nem volt tartós. A nő azóta újra férjhez ment és anya lett. Most pedig úgy döntött, hogy visszatér a pornóiparhoz. Elővette régi, ismert művésznevét, és regisztrált az OnlyFans-re, ahol pénzért oszt meg magáról szexuális tartalmakat a követőivel.

Hilton azt mondja, nem fog már más színészekkel jeleneteket forgatni, és nem fogja elkötelezni magát pornóügynökségeknek, de tisztában van vele, hogy ez ugyanúgy pornó, mint az, amit korábban csinált. Tudja, hogy rengeteg kritikát kap majd, amiért keresztényként ilyesmivel keres pénzt, de nem érdekli mások véleménye. Csak az fontos számára, hogy a férje támogatja, és hogy újra önmaga lehet.

Azt mondja, egy kicsit aggódik, hogy mi lesz, ha jelenleg négyhónapos lánya, Olivia felnőttként megtudja majd, hogy mivel foglalkozott az anyja, de azt mondja, mindent megtesz azért, hogy Oliviának ne kelljen olyan dolgokon keresztülmennie gyerekkorában, amilyeneken ő keresztül ment, és amik miatt végül pornózni kezdett.

A hölgy egy videót is készített az életéről, ezt a 24.hu cikkében láthatják. 

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
akármit is csinál, a motor alatta igen csinos példány..
justhpeter
@human: Lehet, de Crystal normális magyarázatot ad és nem hazudozik sem a múltjáról, sem a mostani döntéséről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.