A BOTANIQ Turai Kastélyból jelentkezett be, és osztott meg magáról pezsgőzős képeket az egyik jachtozós ikerlány – szúrta ki az ezalenyeg.hu.

A fotót Insta-történetbe töltötte fel, de még idejében sikerült lementeni:

Tiborczéknál mulat a Borkai-féle orgia egyik örömlánya

A portál szerint a lányoknak a botrány után is futhat a szekér, mivel úgy tűnik, a Tiborcz István tulajdonában lévő luxusszállodában méregdrága pezsgőt szürcsöl az egyikük, egy 300 ezer forintos Versace Virtus táskával az oldalán. 

Mint emlékezhetünk, a volt győri polgármester és baráti köre prostituáltak társaságában mulatozott az Adrián, és – bár a város lakossága újra megválasztotta – végül karrirerjébe került a felvételek kiszivárgása.

Forrás: ezalenyeg.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Úgy latszik a fideSS ereszteny NER lovagjai képtelenek leállni a kurvazassal, urizálással es talán meg a narkó is előkerül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Eladott Ország: 9:27, Szép lett, a kicsi szépséghiba, hogy közben elveszítette közpénz jellegét a Schossberger kastaly:

www.kitervezte.hu/epuletek/orokseg/schossberger-kastely-tura
Gyurka80
@Peller Anikó: Jobb lett volna úgy romosan hagyni? Egy szállodába bárki betérhet aki kifizeti, nincs semmi különös abban, hogy a csaj ott volt.
Peller Anikó
@Gurka80: Mondom közben elveszítette közpénz jellegét a kestély "rom", ez a baj.

Miközben újították "maguknak" el is lopták. Nem baje. Persze a debileknek ez nem baj, mert a lopott pénzből jut a trollokra is morzsa.

A csaj meg véletlenül volt ott dugni. Szegény lány folyton megdugják, most is oda megy. Közben pezseg az élet vize. Lete hetné a poharat de ki van fizetve. Te fizeted. Köszpénzből.
telegdilaci
Hol mulasson szegény amikor az ilyen luxus Prostikat,csak a kiváltságosok tudják megfizetni akik közpénzből gazdagodtak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.