Az X-Faktor stúdiójában dúlnak az indulatok.

Csobot Adél könnyek között fakadt ki Gáspár Lacinak – „Ez undorító volt”Fotó: rtl.hu

Mint mindig, az RTL Klub az október 16-i adás előtt is felöltött néhány „kedvcsináló videót” a műsorhoz. Ezekben általában aranyköpések, vicces, illetve megható pillanatok kapnak helyet, na és persze az, hogy a zsűritagok hogyan kapnak össze egymással.

Most egy ilyen videó került fel: az alig több mint egyperces vágatban az látszik, ahogy a felvételek alatt egyre nő a feszültség Csobot Adél és Gáspár Laci között. Először az énekesnő még csak figyelmeztet:

Engem teszel próbára? Lécci ne provokálj Laci, könyörgöm!

Aztán a videó végén már az látszik, hogy könnyek között kifakad:

Ez undorító volt!

Hogy pontosan mire gondolt, az a mai adásból kiderül.

Fotó: rtl.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Ez undorító volt"
Vajon mi előzhette ezt meg? - indul be az ember fantáziája.

"Nézd Adél, egy galamb. Kapd el. (rotty)"
csipetke
Sokkal többen néznék ezt a műsort,ha Csobot Adél helyett olyan valakit ültettek volna oda,aki hisztimentes,és nem affektál.
A beszólás Gáspár Lacitól tényleg elég durva volt,de nem az a jó szó rá,hogy gusztustalan.Sokan Csobot miatt nem nézik ezt a műsort,mint ahogy a tv2-n a Sztárban sztár leszek-et a két magamutogató luvnya,Tóth Gabi,és Köllő Babett miatt.
telegdilaci
Nem is értem hogy került ez a hisztis liba a zsűribe?
csipetke
@Horizont: Csobot ellenére is nézem,én is a válogatót szeretem. Mind a négyen túltolják időnként,de Csobot a kanyarban se lenne,ha nem Istenes Bence lenne a férje. Miatta tolják be 1-1 műsorba. Több helyen olvastam,hogy Csobot helyett szívesebben vettek volna valaki mást. Nyilván a "nagy öregek",mint Presser, Bródy, stb, már nem bohóckodnak ilyen tehetségkutatókban,pedig az ő,vagy hasonló kaliberű művészek szava számítana igazán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.