Szabó Győző készített interjút a legendás rádióssal, amelyben sok mindenre fény derült – többek között arra is, hogyan hagyta ott az akkoriban piacvezető reggeli rádiós műsort, a Bumerángot. 

Boros Lajos kitálalt: "Bochkor kérte, hogy mondjak fel"Fotó: Facebook/Bochkor

A legpitiánerebb történet volt ez. Az történt, hogy egyszer csak hatvanéves lettem, figyelmeztetés nélkül. Volt egy értekezlet, ott ültek a kollégák, Bocsi tologatta be a témákat, majd egyszer csak azt mondta: Lajos, hatvanéves lettél, mondjál fel, légy szíves.

– emlékezett Boros Lajos, aki állítja, azt a magyarázatot kapta, az ő kora miatt nem tudták megfelelően felvenni a harcot az akkor már erősnek számító konkurenciával, Sebestyén Balázsékkal.

Balázsék fiatalabbak és pont annyival, amennyit te hozol korban.

Bochkor Gábort teljesen meglepte Boros kijelentése, elmondása szerint az egész merőben másképp történt.

Lajos az utolsó években sokszor mondta, hogy fáradt, nincs kedve már ezt csinálni. Ezt sajnáltam, de közösen megbeszéltük, végül abban maradtunk, hogy egy évig még marad, és ez az év róla szól majd. Megterveztük számára a búcsúturnét, amely meg is valósult, ez volt a Köszi, Lali turné. Amikor elárultam, hogy én így szeretnék tőle elköszönni, megölelt és megköszönte... Azt is szerettük volna, ha egy nagy bulival ér véget a közös pályafutásunk, de mivel közben megszűnt a Neo, erre már nem nyílt lehetőségünk. Lajos egyébként 65 éves volt, amikor befejeződött a Bumeráng.

– árulta el a Retro Rádió reggeli műsorának műsorvezetője, aki nyáron egy adás erejéig vissza is hívta régi társait, Borost és Voga processzort.

Forrás: Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Szánalmas, amikor valaki már úgy emlékszik, hogy "hajlítja a valóságot a saját igazához", ami egy sértettségből fakad :(

(a képen kifordult a protkója?)
durbincs
@fűre lépni szabad: A Dögös barnainges fasiszta náci Jákob ? Pőccsel - vagy Nélküle ? nevű trans-dalával ?
durbincs
@sgl: @CsipkeRózsa: maguknál meg még a csille divik lent ? való-igaz azt viszont töcskölik rendesen ,napi 24h-ban ?
durbincs
@kula:Nagy adag barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.