Mindketten igen spirituálisak, ebből kerekedett barátság, majd szerelem.

Fény derült arra, hogy mi hozta össze Mészáros Lőrinc exfeleségét, Kelemen Beatrixot és Joshi Bharat műsorvezetőt, a life.hu a Blikk Rúzzra hivatozva arról számolt be, hogy a pár a közös munkának köszönhetően talált egymásra, ugyanis mindketten a Life TV-nél dolgoznak (Kelemen Beatrix a tévét üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke ugyanis, míg Joshi Bharat a csatornánál vezet műsort).

Ez hozhatta össze Mészáros Lőrinc exfeleségét, Kelemen Beatrixot Joshi Bharattal

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint ráadásul mindketten "igen spirituálisak", ebből kerekedett előbb barátság, majd szerelem közöttük. Az utóbbiról a lap információi szerint egy karácsonyi vacsorán kezdett el beszélgetni a két fél. 

Kelemen Beatrixtól tavaly vált el Mészáros Lőrinc több mint 30 évnyi házasság után (azóta újra meg is házasodott a felcsúti üzletember), Joshi Bharatnak is nemrég ért véget az ugyancsak 30 évnél hosszabb házassága. A műsorvezető az első olyan hírek kapcsán, amik arról szóltak, hogy összejöttek Kelemen Beatrixszal, a következőt nyilatkozott a Blikknek:

A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.

Forrás: life.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Nah nigger barát totditvs csinálod. Neked kellene a bankszámlán 100 milliárdnak lennie nem az asszonynak. :)
Havanagi
Beatrixnek ez jó csere volt Josi legalább egy értelmes ,sármos pasi.
vacsi
Pontosan tudni, mi hozta össze őket: a pénz... De a nő csöbörből vödörbe került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.