Meglepően őszinte vallomás az énekesnőtől. 

Szexországban éli mindennapjait Palya Bea és a pasija

Fotó: MTI / Illyés Tibor

"Az anyukámtól egyszer megkérdeztem, mi az, ami igazán megviselte őt, amit kudarcként élt meg. Tudja, mit mondott? A válásom. Úgy érezte, ez a világ legszégyenletesebb dolga, ugyanis a családot és annak mítoszát leromboltam. Az ELTE néprajzszakán végeztem, sok boszorkányper iratát végigolvastam, az olyan típusú nőket, mint amilyen én is vagyok, annak idején megégették volna. Azt gondolom, nekünk, nőknek már nem ugyanaz a dolgunk, mint akkor volt, de még csak nem is az, mint a 20. században. Házasság, család, szex, le kellporolni ezeket, újraértelmezni, és kreatívan újrateremteni”

– mondta a Best Magazinnak adott interjújában az énekesnő.

"Beszéljünk a szexről, mégpedig a házasságban. Egészen biztos, hogy bizonyos idő után már nem megy magától, mert mindig lesz helyette más, mindig lesz, ami fontosabb. Mi a párommal létrehoztunk egy úgynevezett Szexlandet, Szexországot. Ez azt jelenti, beírjuk a naptárba, mikor utazunk oda, mikor szexelünk. Amikor belépünk ebbe a Csodaországba, akkor minden erőnkkel, energiánkkal és érzésünkkel azon vagyunk, hogy csak egymásra figyeljünk"

– tette hozzá az énekesnő. 

A cikkből az is kiderült, hogy Beának a válását követően rendkívül nehéz időszakon kellett keresztülmennie azért, hogy a magánéletében ott tartson, ahol most van.

"A szerencsének volt a legkevesebb köze hozzá. Miután különváltak útjaink a lányaim édesapjával, hónapokig jártam terápiára, meggyászoltam a kapcsolatomat, rengeteg munkát fektettem bele, hogy túljussak a válásomon, hogy tiszta lappal kezdhessek új életet. Egyet biztosan tudtam: nekem pár kell!"

– emlékezett vissza az előadó.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
válás ide, válás oda, "ez" egy normális nő...
Emmersson71
...csak a fejét hordhatná szatyorban :P
namihami
Akkor, ha jól értelmezem, ez a Bejácska se több, mint egy dugóautomata. Fenn bedob 2 forintot és alul kijön a dugás? Mert mi az, hogy ""beírjuk a naptárba és akkor uccu""? Pl. a péntek vagy a 8.-a ki lett nevezve dugónapnap és akkor (akarom-nem akarom, de ki van nevezve) muszáj?
Hát, lehet, hogy ez a ""spontaneitás"" a legszebb a programszexben?
Lehet, hogy ezidáig rosszul csináltuk? Csak már kicsit kifutottunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.