„Csodálatos, felejthetetlen este volt” – írja az Instagram-oldalán.

Mellhangsúlyos ruhában dedikálta új naptárát Kiszel Tünde, kígyózó sorokban várták a rajongókFotó: Kiszel Tünde/Facebook

Mint minden évben, úgy idén is bemutatta legújabb, 2022-es naptárát hazánk egy legmegosztóbb médiaszereplője, Kiszel Tünde. Az eseményről jó néhány fotót is feltöltött az Instagram-oldalára, amelyből látszik, hogy rengetegen – főleg fiatalok – mentek el a dedikálásra. 

Tünde egyébként egy eléggé kihívó – rövid, melleit kihangsúlyozó, vörös – ruhában és a hozzáillő vörös lakkcipőben várta a rajongóit. Az estéről pedig boldogan számolt be a közösségi oldalán:

Nagyon jól sikerült a 2022-es falinaptáram bemutatója! Számtalan kedves Rajongóm eljött a dedikálásra! Kígyózó sorok álltak a Why Not Bistroban! A fiatalok nagyon kedvesek és tisztelettudóak voltak! Rengeteg közös fotót készítettünk! Csodálatos, felejthetetlen este volt! 

– írja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Fotó: Kiszel Tünde/Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hát igen...amíg ilyen erős igény van rá, ki kell használni a lehetőséget... kíváncsi vagyok, meddig lehet még úgy vakolni, hogy eladható, fiataloknak imádnivaló legyen az arca, nameg a teste(ruhában, természetesen).
Emmersson71
@jesz: Maci Ica néni is igen sokáig tolta a bizniszt :)
volvós
Rajongói ??? Vicc amit ez a vén kurva képzel magáról !!! És nem nyilatkozott, hogy egy FIATAL kisfiút mennyiért szív le ...igaz gazdag p.cha, teheti...Szánalmas...
namihami
Kér, erősen anya- (de talán már nagyanya-) komplexusos ""rajongó"". Ez lehet (rém)álmaik asszonya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.