Nyakunkon a december a karácsonnyal, ilyenkor szinte minden magyar család asztalára kerül valamilyen halétel. Megvan már a menü terve? Vagy még gondolkozol, hogy milyen halat készíts? Nézzünk kicsit utána a tilápiának, ennek a kedvelt és nem túl drága halfélének!  Fehér húsú tengeri hal magas fehérje- és telítetlen zsírtartalommal, illetve nagyon kevés telített zsírral. Higannyal – […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.