Mindent elárul a This Morning műsorvezetőinek arca.

A műsorvezetők is lefagytak: élő adásban mutatta meg férfiasságát a világ legnagyobb péniszű embere Fotó: This Morning/Twitter

Jonah Falcon az a férfi, aki egyébként színészként keresi a kenyerét, de sokan inkább arról ismerik, hogy neki van a világon a legnagyobb szerszáma – bár tény, hogy ez nem egy hivatalosan neki ítélt cím. Mégis, a férfi ezzel büszkélkedik, és ha arról van szó, attól sem riad vissza, hogy egy reggeli műsorban mutassa meg a 34 centiméteres férfiasságát.

Nemrég a This Morning vendége volt, ahol lesokkolta a műsorvezetők, mikor egy fotón megmutatta a péniszét – szúrta ki life.hu.

Elegem van, hogy az emberek állandóan arra kérnek, hogy mutassam meg, vagy mérjem meg előttuk, rengetegszer megcsináltam

– mondta, majd előkapta a fotót, ami láthatóan teljesen ledöbbentette a hostokat.

Forrás: life.hu
Fotó: This Morning/Twitter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@ómió: Neeem...csak ott van pl Papp Dániel hírhamisító :P
ómió
@Emmersson71: Most rá kell hazudnotok a böszmei módit?
ómió
@Emmersson71: Még jogerősen is "véleménynek" mondták ki a "hírhamisítást"! Nem zavar?
Emmersson71
@ómió: Szövegértelmezés?!

"...a jogerős ítéletben azt állapították meg, hogy a hírhamisító nem tényállítás, hanem erőteljes vélemény."

Vagyis a "hírhamisító" jelző alkalmazása nem rágalmazó vagy becsületsértő, mert nem tény, csupán erős vélemény, így azt Papp Dánielnek tűrnie kell! Ahogyan az m1-nek is a "hazugsággyározást".

"...az ítélet szóbeli indoklásában a bíró rámutatott, hogy az összevágott híradófelvétel annyira eltorzítja a valóságot, hogy egyáltalán nem túlzó az az újságírói értékítélet, hogy ez hírhamisítás. Ráadásul a felperesnek, mint közszereplőnek tűrnie kell az ilyen véleményt."
ómió
@Emmersson71: Na, látod! "Bíróilag" Lölőt már simán lehet "bűnözőnek", ezt a fazont meg "erőteljes" - nyilván efftársi -"véleményileg hírhamisítónak" nevezni. Szóval, az orwelli után már erősen "épül az efftársi újmagyar nyelvezet" is! A "reggel, éjjel meg este" hazudozó "kodifikálásáról", viszont, aki pár évtizede még áfacsaló is volt, "csak elévült", szó se eshet! Nyilván, "jogállamilag" működik ez így!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.