Sokan még mindig óvatosak az mRNS-alapú COVID elleni vakcinákkal kapcsolatban. Sokan nem tudják, hogyan működnek a szervezetbe bekerülve. Melyek a legfontosabb kérdések az mRNS-vakcinákról? A koronavírus legveszélyesebb része a tüskefehérje, mert ez teszi lehetővé, hogy a vírus – cseppfertőzéssel a szervezetünkbe kerülve – a tüskefehérje felszíni receptorainak segítségével sejtjeinkhez kapcsolódjon – számol be a HaziPatika.hu. […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"Sokan nem tudják, hogyan működnek a szervezetbe bekerülve."
Tudjuk hogyan működik, nagyon jó, hasznos technológia, a hangsúly azon van, hogy miért kell mindenkinek, akik nem veszélyeztetettek, miért erőltetik, ha egyszer vészhelyzeti engedéllyel rendelkeznek, miért nincsen sem gyártói, sem állami garancia rá, miért titkolóznak a szerződésekkel kapcsolatban (mielőtt jönne a sok idióta, mindenhol, nem csak itt).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.