Hogy végül leépítse a jog-, és vissza a pártállamot, de már saját magával az élen. Meghökkentő, amit Orbán mondott a lehallgatási botrányról. Már az figyelemreméltó, hogy a Fidesz elnöke először volt kénytelen megnyilvánulni az ügyben: valódi újságíró eddig nem is kérdezhette (erről sem); a kormánypropaganda mikrofonállványai meg nem voltak kíváncsiak a dologra (azt mondták nekik, ne legyenek).

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
„Nem történt más, csak az állampárt neve változott. ”

Súlyos szavak, de napról napra nagyobb az igazsága

A b1.blog szerzője nickgrabowszki, ezútal még a tőle megszokott könnyed stílus ellenére véresen komoly tényeket említ abból az apropóból, hogy a Macron látogatás okán „Ez volt Orbán egyik legkellemetlenebb napja – Semmi nem úgy alakult, mint szerette volna!”. Kiemelvén, hogy a pillanat varázsát kihasználva egy gaz csigazabáló firkász arra vetemedett, hogy Őfeneségét a Pegasus ügyről is kérdezte.
A szerző „Így adta el magát a párttitkár ifjúkommunista fia kommunistaellenes szabadságharcosnak” című postjában írt róla, hogy „Hogy végül leépítse a jog-, és vissza a pártállamot, de már saját magával az élen.”.
Okkal és joggal megállapítja: „1989-90 előtt is formálisan jogszerű volt a politikai rendőrség munkája, mert megfelelt a törvény betűjének. Akkor is az állampárt felügyelte a titkosszolgálatokat, de attól még
ugyanúgy nem jogállam, ha Fidesz-politikus legitimál egy másikat, mint amikor MSZMP-politikusok tették ezt egymás közt.
Nem történt más, csak az állampárt neve változott. Részben még az emberek is ugyanazok.”
S külön említést érdemel, hogy: „Ebből is látszik, hogy Magyarországon akkora kommunizmus volt, hogy még a kommunizmust is kommunisták döntötték meg.”!
verőce21
Nyugi! Klárika szerint omacron az európai minimálbért is beígérte. A választásokat követő héten utalják mindenkinek...:)
Rizikó
Szánalmas, hogy csak erre telik az ellenzék nevű külföldi zsoldban álló ügynököknek!
Gazella
Zsirhaj mindig arra nyalt amerrol jott a fingas.Most is igy van..
Clavigo
@Rizikó: Az nem szánalmas,,hogy a Putris a saját csicskáit figyelteti a szaros szoftverjével ?:):):)
Rizikó
@Horizont: Megszavazták őket, megtehetik.
Clavigo
@Rizikó: Csak röhögök rajta... Elképzeltem,,mikor a Jankó tudomására jutott...Milyen lehetet a feje..:):??? Valszeg ,nem többet a tilosba pecázni... Siralmas...
K-2SO
@sgl: @RonaGyuri: Tetszik, és mostanra már be is bizonyosodott az igazságtartalma annak a régi megállapításnak, hogy Orbánnak nem az egypártrendszerrel/pártállammal volt baja, hanem azzal, hogy nem ő a vezetője a rendszernek.
Hiszen ezt a fajta rendszert építi újra Orbán, és ide vinné vissza teljes mértékben az országot - ez nekik a Magyarország előre megy, nem hátra.
Aha...
Aki Én
@verőce21: @Rizikó: Újra csak azt mondom, szomorú látni, hogy ti mennyit vagytok képesek megérteni egy-egy hírből.
Rizikó
@Horizont: A választók többsége köszöni szépen, de ismét Orbán Viktorra szavaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.