Arról, hogy mekkora ereje van egy influencernek a közösségi médiában, nem lehet elégszer elmondani, ám most egy olyan példán keresztül fogjuk ezt megmutatni, ahol egy jótékonysági aukcióra felajánlott Lada teheti sokkal boldogabbá rengeteg gyermek karácsonyát. 

Kalapács alatt az influencer autója – ez lesz a világ legdrágább Ladája?

A licit tárgya egy Zsozeatya által felajánlott igazi kuriózum verda, egy Lada 1200s 1980-ból, a korához képest gyönyörű állapotban. Az árverés nyertesének az autót Zsozeatya személyesen adja át.

Az jótékonysági aukcióra felajánlott Lada 1200s jelenleg fóliázva van, ami szerepel is a friss forgalmijában. A fólia alatt, aminek a sorsáról majd az új tulaj dönt, homokbarna gyári fényezés van.

Belül barna szakadásmentes bőrülések, amihez jár a klasszikus Lada belsőtér illat is. Teljes motorgenerált kapott az autó pár éve.

Mivel hosszú ideig csak garázsban állt, így rohadás-mentes kívül-belül. 4 új téligumi van most rajta és minden gyári kulcs is megvan hozzá.

De ki is ez az ember?

Zsozeatya Magyarország egyik legnézettebb YouTubere, aki az építőiparból jött, és vált az egyik legismertebb internetes figurává.

Épp mostanában számoltam ki, hogy apránként nagyjából hárommillió forintot tettem bele a videózásba, mielőtt akár ötszáz forintot kerestem volna. De nem adtam fel, ennyi a titok.

- nyilatkozta egy interjújában. 

YouTube csatornáján jelenleg 583 ezer feliratkozója van, a videóin nem ritka a több milliós nézettség sem. A játék-közvetítéseit pedig emberek tízezrei nézik hétről-hétre. 

Az árverés teljes bevételét a Világszép Alapítvány kapja, mely a gyerekekért dolgozik. Azokért, akiknek soha nem volt családjuk vagy ha volt is, a lehetetlen körülmények miatt kiemelték őket onnan és azóta gyermekotthonokban vagy nevelőszülőknél élnek.

Az alapítvány programjai abban segítik a gyerekeket, hogy az otthontalanság, az óriási bizalomvesztés és szeretethiány ellenére is egyéni figyelmet kapjanak, elfogadásra leljenek.

A licitálás fizetési és átvételi kötelezettséggel jár, ezért kérlek, csak akkor licitálj, ha valóban meg is veszed az autót!

– emelik ki az oldalon, a hirdetést ide kattintva tekintheted meg a kocsiról készült többi képpel együtt.

Emlékezzünk vissza arra, amikor a portugál válogatott csapatkapitánya arrébb pakolt két kólásüveget, a Coca-Cola piaci értéke pedig azonnal több mint négymilliárd dollárt zuhant.

Egyébként messze nem Cristiano Ronaldo volt az első sportoló, aki így vagy úgy, de megmozgatta a tőzsdei árfolyamokat, de most már azt is látjuk, mennyit jelent ha

egy internetes személyiség teljes mellszélességgel kiáll egy ügyért.

Cikkünk megírásakor a licit 1 950 000 Ft-on állt, így könnyen lehet, hogy ez lesz mindenidők legdrágábban eladott Lada 1200s modellje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.