A világhírű magyar modell is köszöntötte a követőit karácsony alkalmából.

Mihalik Enikő az ünnepi díszbe öltöztetett kislányával kíván boldog karácsonytFotó: @eniko/Instagram

Mint a legtöbb híresség és közszereplő, úgy Mihalik Enikő is egy kedves, meghitt családi fotóval kívánt boldog karácsonyt az Instagram-oldalán. A modell kislánya most alig több mint 5 hónapos, de világhírű édesanyja már többször is megmutatta őt a közösségi oldalán.

Így most, az ünnepek alkalmával is egy babafotóval készült:

Boldog karácsonyt kíván ez a kisangyal

– írja a képhez. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Micsoda szerencse! Nem is tudom, hogyan lettünk volna meg enélkül. Az egész karácsonynak oda lenne a varázsa.
Ha valaki tudja, mondja már meg nekem, hogy ezek a celebek miért hiszik azt, hogy nekik és ezáltal nekünk is, feltétlenül szükségünk van a gyermekeik (bármilyen aranyosak, szépek) és saját maguk bármikori és bárhol történő reklámozására?
Számomra ez mindig a ""gaborzsazsa""-effektussal egyenlő.
volvós
Anyuka már nagyon elhasznált állapotban van...nem csoda, hogy a térdein levő sebhelyek szaporodnak...De a lényeg, hogy lenyeli...és a Propi még megengedi ezt a " magamutogatást "
namihami
@Horizont: A bocsánat nem szükséges, hiszen nem Te vagy az, aki mindenhol és mindenmódon tolod magad (akár, sőt általában kéretlenül is) a köz képébe.
Tehát: Szerinted az Instagramán közzétett ""népboldogító"" megmutatom magam és annak itt bemutatott repríze között van-e és mi a különbség? Szerintem tökmindegy, hogy a magamutogatósdi hol vagy honnan indul el. A lényeg ugyanaz---csak róla szóljon a zene. Mindegy, mit csak róla beszéljen a plebs. mert ő egy celeb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.