Hosszú évek óta tartja magát a pletyka, hogy Alina Kabajeva, egykori olimpikon és az orosz miniszterelnök egy pár, sőt, közös gyerekekről is szó van. 

Titkos szerető, állítólagos gyerekek, rejtélyes svájci élet: Ön tud bármit is Putyin családjáról?

Fotó: Wikipedia

A szó beszédek szerint nem véletlenül futott be sikeres politikai pályát a 38 éves egykori sportolónő, ám hivatalosan semmit sem tudni a pár kapcsolatáról. Svájcban mindenesetre aktivisták aláírásgyűjtést kezdeményeztek, hogy Kabajevát utasítsák ki az országból.

A nő két hete igen markánsan kiállt a Putyin indította orosz invázió mellett: 

„Akkor senki sem aggódott és zárt ki a versenyből egyetlen olyan országot sem, amely részt vett civilek százezreinek megsemmisítésében Jugoszláviában, Irakban, Líbiában vagy Szíriában. Bezzeg akkor nagyon dühösek lettek, amikor Oroszország úgy döntött, hogy megvédi Donbászt és Luhanszkot a náciktól”

– fogalmazott az exsportoló.

A rendkívül sikeres sportolőnő pályafutása befejeztével a politika színpadán próbált meg érvényesülni, ekkor került elő először a pletyka, hogy intim kapcsolatot ápol Vlagyimir Putyinnal. A hírt 2008 áprilisában a Moszkovszkij Korreszpondent írta meg, a lap szerint Putyin a válását tervezi, hogy feleségül vehesse Kabajevát.

Ebből semmi sem igaz

– reagált a hírre Putyin, akit egy olasz villában, Silvio Berlusconival közös nemzetközi sajtótájékoztatóján szembesítettek az állítással. A Kreml visszautasította a hír kommentálását, néhány nappal később azonban a Nemzeti Médiatanács (Nacionalnaja Medija Gruppa) pénzügyi okokra hivatkozva felfüggesztette a Moszkovszkij Korreszpondent kiadását, majd később a lap teljesen meg is szűnt. 

Miután Putyin a végletekig titokban tartotta magánéletét, már az is meglepetés volt, hogy nyilvánosságra került a válásuk. A házaspár 2013. június 6-án jelentette be a szakítást, mindezt az orosz sajtó kamerája előtt.

A pletykák szerint Alinának kettő vagy négy gyereke is lehet, és mind az orosz politikustól, akivel egy titkos ortodox szertartáson össze is házasodhatott.

Csakhogy ezt lehetetlen bizonyítani.

Akadnak források, amelyek szerint a 2010-es évek elején két fia született, majd 2015 februárjában ikerlányoknak is életet adott. Aztán olyan hírek is felröppentek, hogy valójában a két ikerlánya után 2019-ben szült ikerfiúkat.

Mindezt a svájci Luganóban, így – hangsúlyozzuk, amennyiben igaz – a gyerekek svájci állampolgársággal rendelkeznek. A New York Post celeboldala, a hírességekkel és popkultúrával foglakozó Page Six azt írta, Kabajeva jelenleg is ott él és bujkál.

„Putyin Luganóhoz fűződő kapcsolatairól szóló pletykák körülbelül hét éve jelentek meg először. 2015 februárjában egy helyi tévéállomás arról számolt be, hogy Kabajeva egy sorengói magánklinikán szült. Innen nem messze a hegyek között húzódnak meg a négyemeletes, úszómedencés villák. Tulajdonosaik közvetlenül a házhoz jönnek helikopterrel, ezek tökéletes ingatlanok azok számára, akik távol akarják tartani magukat a kíváncsi tekintetektől”

– írta a Mirror.

Forrás: 24.hu 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Orbánnak nincs szeretője??
Lehet a női toleranciának mégis vannak határai, vagy csak a Szájer Jocó! =))
namihami
Egy jó mesterlövész, a mai technikával, akár 2,500 méterről is.
driv3r
"No peace" felirat találóbb lett volna, ti fideszes bumburnyákok!
El lesztek törölve a föld színéről - ezt nem én mondom, hanem Isten, akit sem ti, sem MZP nem ismer.

Isten megígérte, hogy többé nem pusztítja el a világot víz által, de azt nem ígérte meg, hogy nem pusztítja el a világot tűz által.
Ki hajtja végre az ítéletet - a világ tűz általi pusztulását - "mindmeghaltok"?
Hát Jézus.
Most csalódtál, templomjáró?
Hogy képes erre Jézus - a szeretet, meg minden? - na ez pl. egy jó kérdés, amire a templomjárók nem tudják a választ.
Lehet, hogy idővel elárulom, lehet, hogy nem.

Te vagy a templomjáró ker3sztény, neked kell tudnod a válasz/okat - vagy mégsem tudod?

Az kicsit fájdalmas, hogy a keresztény kormányt támogatók között a saját bevallása szerint qrvára sok ateista van!
namihami
@KisTehen: 19.44:. Bocs, de a ""ruszkik haza"" az aa akkor még liberális Kolostormalac, a ""Tovariscsi konyec"" pedig az éppen általa kinyírt, de jobboldali MDF szlogenje volt. Ez van, amikor a mára bőszkereszténnyé vált feledi a múltját.
Csak ez az internet-na, ez ne lenne!
namihami
@KisTehen: 20.50:. Igazad lehet. Csak én emlékszem arra, hogy a 30 évvel ezelőtti énem kb (persze kb), de főbb vonalaiban is ezt mondta. A Zsírtacsinál viszont ez még tegnapra se mindig igaz. A ventilátor családtaggá fogadná a ""doktorminiszterelnökurat"".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.