Korábban már nagyjából 500 orosz katona került kórházba mérgezett alkohol fogyasztása miatt.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Pontosabban fogalmazva az ukrán gyilkosok sikerrel mérgeznek katonákat! @Pálinkás Pál: a katonák reguláris tagok! Bizony ! Ha a civilek mérgezik a katonákat akik nem kívántak lövöldözni és senkit kinyírni, ezzel szemben őket mérgezték úgy aljas gyilkosokká váltak a mérgező személyeket menten statáriális gyilokkal kell helyre tenni >> a gyilkosoknak gyilok jár, háborúba mese nincs!
Az agresszorról úgy beszélhetünk, hogy az usa-soros-Eu -ukrán vezetés együttes korrupciójából kibontakozó agresszió az ukrajnában élő orosz lakosokkal szemben, majd a háború indítása a - függetlenné és elismert köztársaságokká váló orosz-szimpatizáns területek ellen! Nagyon nem helyes ha szűkszavúan félre vezető információkat és véleményt alkotsz! Ponyemáj???
Pálinkás Pál
@Németh István: miről beszélsz te ökör?...a patkány oroszok irtják a civileket...
Pipás
@Németh István: Helyesen ponyemajes. Egyébként úgy igaz ez a cikk, mint az, hogy lapos a föld. :DDD
Galway
@Németh István: A szegény megszállók piálni akartak, és megittak bármit, amit a baráti ukránok adtak! A baráti ukránok jelen helyzetben nem bajlódtak az etil-/metil- problémával, adták, ami volt, s lám az eredmény nem maradt el!
Meg kéne próbálni az alkohol feszültségoldó hatását, de csak mértékkel!
Вы понимаете?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.