A Best magazinnak adott exkluzív interjút Molnár Andrea.

Szombat esti láz vagy a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja arról beszélt, hogy korábban is voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, csak az elmúlt időszakban merült fel benne a válás gondolata.

Tiszta a lelkiismeretem, tudom, hogy mindent megpróbáltunk, hogy helyre hozzuk a dolgokat. De egyszerűen be kellett látnunk, hogy boldogtalanok vagyunk egymással. Sokat küzdöttünk, de azt láttuk, éreztük, hogy nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást. Tudom, hogy a táncoktatással és a képernyős munkákkal járó hektikus időbeosztás és a pörgős életem nem könnyű a másik félnek, de eleinte maximálisan támogatott ebben. A végén már azt éreztem, hogy nem a támaszom, nincs mellettem, amikor szükségem lenne rá.

- mondta Molnár. 

Molnár Andrea őszinte vallomása: ezért vált el a férjétől

Fotó: Best magazin/Facebook

A gyerekvállalásról pedig azt gondolja, nem véletlen, hogy nem kezdtek közösen családalapításba.

Úgy érzem, okkal nem született babánk. Sokszor terveztük, beszéltünk róla, de valójában mindketten bizonytalanok voltunk benne, hogy itt-e a helye velünk. Márpedig egy baba jól tudja, hová kell leszületnie.

Forrás: 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.