Szerda este interjút adott a Pesti TV-nek Lázár János, aki elmondta, hogy egyelőre semmilyen kormányzati ambícióval nem rendelkezik, nem hajt semmilyen pozícióra.

Lázár János: Nem hajtok semmilyen pozícióra

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Ezt mondta el az interjúban:

- Biztos volt a Fidesz győzelmében, de abban nem, hogy ő is nyerni fog Márki-Zay Péterrel szemben. Felkészült, hogy esetleg vereségbeszédet kell tartania.

- Magyarországon ma a legnagyobb kisebbség szerinte a vidékiek milliói, és a következő négy évben nagyon fontos lesz, hogy a vidékiek sokkal jobban élhessenek. Azt kell szerinte elérni, hogy vidéken élni jobb legyen, mint a nagyvárosokban.

- Szerinte csinálhatott volna mást is az elmúlt négy évben, de ez jutott neki osztályrészül. Szerinte Hódmezővásárhely nem választható szét a személyétől.

- Arra a kérdésre, hogy készül-e bármilyen kormányzati pozícióra, Lázár János elmondta, hogy jelenleg nem, ugyanis Mezőhegyesen éppen kukoricavetés előtt állnak, és vannak kancák is, amiktől szép csikókat várnak éppen. Lázár azt mondta, hogy nem hajt pozícióra, de ha ez szóba kerül Orbán Viktorral, akkor beszélni fog majd róla.

Forrás: 24.hu, Telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Úgyis megkapja! Minek strapálja magát a nyílt színen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Pedig Orbán megbízhatná őt a vidék felszínen tartásával, hiszen a fidesz győzelme ezen is múlott, hogy nem leszarta hanem fejlesztette. Vidék nélkül nincs élet, ezt a Bp-eknek meg kell érteni. Az erkélyeken nem lehet krumplit termelni, meg káposztát.
volvós
Janika !! Meg van neked ágyazva egy jó kis oligarcha hely a főnök segge körül...erre utal a hatalmas orrod ,...
ómió
@Macskaszem: A Fidesznek ez arról szólt, hogy a bolsi mocsok legaljától, ahova 2010-re jutottunk, a 12 éve megkezdett úton tovább távolodhassunk, emelkedhessünk! De nemcsak a Fidesznek szólt ez erről, hanem - ahogy a végeredményen láthatod - a "népnek" is!
Macskaszem
@ómió: Azért vonzódunk a kommunista Kínához, meg a kommunista Oroszországhoz? És te ezt beszoptad? Orbánnál meg a hordánál nagyobb mocskos kommunista nem létezik.
ómió
@Macskaszem: Neked a gazdasági kapcsolatok fenntartása, erősítése, valamiféle "eszmei vonzódás"? Így szopatták be veled az efftársaid? És ennek örvén próbáljátok a tetveskomcsi mivoltotokat a "Zorbánra" hazudni? Túl átlátszó ez a tetübolsi manőver!
kereső
@Nessy: Tudod, mint az egyszeri tikocska.. Fut még vagy két kört, nehogy qrvának higgyék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.