Amikor meglátsz valahol egy olyan szerelmespárt, akik láthatóan rendkívül szoros kapcsolatban élnek egymással, a kisugárzásuk Rád is hatással van, és arra ösztönöz, hogy minél hamarabb Te is ilyen párkapcsolatra lelj. De mitől lesz igazán mély érzésű egy szerelmi kapocs két ember között? Egy szerelemes partner több módon is kifejezheti, mennyire értékeli és nagyra tartja a párját. Kíváncsi vagy hogyan? Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfőbb kellékeit egy hosszú távú és kiegyensúlyozott kapcsolatnak, így Te is elsajátíthatod a titkokat. A folytatást elolvashatod a www.habostorta.hu oldalon!

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: HabosTünde
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyik legnevesebb családban járta az anekdota; a család fekete-báránya megkérdezte a pár hónapos arát: s mondja drága már intim kapcsolatban vannak? Némi zavarodott hebegés után: Félreértett nem azt kérdeztem, hogy élnek-e házaséletet, hanem hogy férje szokott-e már a jelenlétében szellenteni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.