Így van most a színész. 

Hét évvel súlyos motorbalesete után már a 11. műtétjén is túl van Rékasi Károly. Jelenleg még lábadozik, ám a beavatkozásnak köszönhetően végre hamarosan megszabadulhat a mankótól – írta meg a Blikk.

7 év után eldobhatja a mankót Rékasi Károly

MTI Fotó: Kallos Bea

"A fájdalom elmúlt, ráadásul elértük a célt” – mondta a színész, aki elárulta azt is, a baleset miatt az egyik lába 4 centivel rövidebb lett a másiknál, emiatt évekig speciális ortopéd cipőt kellett hordania.

„A műtéttel ez is megszűnt, a mérések szerint sikeres volt a végtag visszanyújtása és a csípő visszaállítása is. Csodás érzés, hogy újra értékes életet élhetek, életképessé váltam. Visszatérhetek a színpadra, nem kell többet sántikálnom.”

- tette hozzá Rékasi. 

„Hálásan köszönöm a szeretteimnek, Gerdának és a gyermekeimnek, valamint a barátaimnak és a gondolataikkal támogató ismerőseimnek, hogy kitartottak mellettem, mert nélkülük nem ment volna. Illetve a legnagyobb tisztelettel köszönöm a kórházi dolgozóknak is mindazt, amit értem tettek”

– nyilatkozta a lapnak a színművész.

Forrás: Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Először a Nemzeti Színházban (ma Pesti Magyar Színház) láttam, 1996-ban. A Szent Péter esernyőjében alakította - már nem épp kezdő fiatalként - dr Wibra Györgyöt. Pompás szereposztás volt!

mandadb.hu/tetel/304752/Mikszath_Kalman__Szakonyi_Karoly_Szent_Peter_esernyoje
Nyírfa
Örülök, hogy végre meggyógyult, és a maga értéke szerinti teljes életet élhet. Nagyon jó színész.
verőce21
Csodás rehabilitáció 10+ műtét után...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.