IGAZÁN JELLEMZŐ KATOLIKUS NYOMULÁS, S PERSZE A KDNP-re és BENCUSRA!!! =)) Hiába vannak sokan a katolikusok, ha nincsenek olyan emberek, akik a katolikus világ élére állnak, akkor sokkal kevésbé hallatszik el a szavuk a döntéshozókhoz – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
meg kell jegyezzem, hogy:
"Rétvári Bence, a KDNP alelnöke, a díj egyik alapítója az MTI-nek elmondta: olyan tanulók jelölhetők Morus-díjra, akik kiemelkedően sokat tettek az iskolán belüli hallgatói közéletért. Ez megnyilvánulhat programok szervezésében, érdekképviseleti munkában, civil szervezeti tevékenységben, diák újságírásban, egyházi kapcsolatok elmélyítésében – fejtette ki a közigazgatási tárca államtitkára, aki ide sorolta még a lelki programok megvalósítását, közösségi fórumok és ünnepségek szervezését, a diákparlamenti munkát, vitaestek létrehozását, helyi ügyek felkarolását, az állampolgári ismeretek terjesztését, illetve bármilyen más közösségépítő vagy közéleti tevékenységet."
illetve
"Teljes odaadással küzdött a protestáns mozgalom ellen, annak kiirtásáért. Tisztában volt a tudás és a könyvek által az emberi elmére gyakorolt véleményformáló hatásával. Elkészítette a betiltandó, és elégetendő protestáns könyvek listáját. A listára került eretnekeket lordkancellárként máglyahalállal büntette. Első áldozata Thomas Hitton[3] volt, akit Maidstone-ban 1530. február 23-án megégettetett, vallásos írások angolra fordításának „bűne” vádjával. More legnagyobb ellenségének William Tyndale-t tekintette, aki – többek között – angolra merte fordítani és kiadni a Szent Bibliát."!! =))
Qqberci
"nincsenek olyan emberek, akik a katolikus világ élére állnak"

A pápáról nem hallott még ez az eresztény vadbarom?...
RonaGyuri
@Qqberci: bocs, de nagyon nem figyelsz: ő kaotikus! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.