„Fosok, mint az állat” – tette hozzá az énekesnő.

Tóth Andi nőiesen kifakadt: „Nem tudom, mi a f*sz van, de mindjárt meghalok, gyerekek”@tothandi_andee/Instagram

Tóth Andit egyre több helyre hívják fellépni, ami nem is csoda, hiszen jelenleg ő az ország egyik elsőszámú énekesnője. A sok fellépés persze sok áldozattal is jár, és biztosan megviseli Andit. Ennek most több jelét is megtapasztalta, amit meg is osztott a követőivel a 24 órát át elérhető Instagram-szotijában.

Nem tudom, mi a f*sz van, de mindjárt meghalok, gyerekek! Hányingerem van, fáj a fejem, fáj a fogam, fáj a hasam, fosok, mint az állat...

– jelenti ki a videóban, egyáltalán nem finomkodva. Majd a félreértések elkerülése végett hozzáteszi: „Nem vagyok terhes, de mindjárt megpusztulok, és egy óra múlva megyünk Debrecenbe fellépni.”

Aggodalomra azonban semmi gond, nem sokkal később felkerült néhány videó az esti, debreceni koncertről, amin már teljes erőbedobással adja elő a slágereit. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Ez is csak egy "kipucolkodott" retek rüfke. A kapanyél még mindig kiáll az ocsmány pofájából. Nem is értem, miért próbálkozik a danolgatással, mikor a pornóiparban sokkal nagyobb karriert futhatna be.
volvós
Fosd le a bokádat rohadt ringyó !!! Megártott a gyomrodnak a sok lenyelt " energy-ital ???
drrotf
A leírt cikkben mi volt az ami miatt azt tudta leírni a cikk írója, hogy T.A. nőiesen fakadt ki?Talán csak nem azért mert egy nő mondott valamit, és ezért csak nőies lehet a mondás, a kifakadás?
Emmersson71
@drrotf: Talán ironizált.

(irónia: Rejtett gúny, amelyben a lekicsinylés a dicséret, magasztalás alakját ölti magára, és ezzel a beszélő nevetségessé tesz egy rossz dolgot úgy, hogy nyilvánvaló ellentmondás van a tény és állítás között.)
cirip
Közönséges , ócska c*gány 3,14csa.
drrotf
@Emmersson71: Lehet, de én azt gondolom ,hogy akkor idéző jelbe kellett volna tenni a nőies kifejezést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.