Rékasi Károlyt nagyon megviselte a 2015-ben történt balesete, s már a legsötétebb gondolatok is megfordultak a fejében.

Rékasi annyira összeomlott, hogy már kinézte a helyszínt, ahol öngyilkosságot követ el

Pikali Gerda (b) Louise és Rékasi Károly (j) Alexandre szerepében Eric Assous Boldogság című vígjátékának próbáján a József Attila Színházban 2016. január 22-én. A színdarabot január 23-án mutatják be Verebes István rendezésében. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Mint ismert, a motorozó Rékasi Károlyt 2015-ben kanyarodás közben gázolta el egy autós a fővárosban – írja a Blikk.

A művész az ütközés után öt métert repült, súlyos koponyasérülést, valamint a lábán szilánkos töréseket szenvedett, és csak az azonnali operáció mentette meg az életét.

Azóta már a 11. műtétjén is átesett, ami remélhetőleg az utolsó volt, hiszen a beavatkozás jól sikerült, és a rehabilitáció után a mankót is eldobhatja, ha minden jól megy.

– A magánélet meghatározó része az életnek, de én a hivatásomat sem voltam képes gyakorolni. Nem tudtam megjegyezni a szövegeket, miközben egy napi sorozatban játszottam.Két évvel a balesetem után, így jutottam el végül ahhoz a gondolathoz, hogy nincs értelme a további létezésemnek.

Ki akartam lépni az életemből, kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent – vallotta be őszintén a Hot! magazinnak a drámai döntéséről.

Címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Március 15-én látszott már rajta hogy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.