A Blikk megkereste az elhunyt médiasztár ritkán látott édesapját.

Megszólalt Berki Krisztián édesapja: így gyászolja elhunyt fiát

Berki Krisztián édesapjáról korábban azt mondta, hogy kapcsolatuk nem volt mindig idilli, csak az elmúlt években kerültek ismét közel egymáshoz. Berkinek nem jutott harmonikus, boldog gyerekkor, mindössze kilencéves volt, amikor a szülei elváltak. Ő az édesanyjával maradt, aki elmondása szerint sokáig küzdött a démonaival.

Átlagos családból származom, ami azt jelenti, hogy az édesanyám vendéglátózott, az édesapám pedig az akkori időben gmk-ban dolgozott, fizikai munkás volt, később sofőr. Édesanyám jól menő üzletasszony volt, vendéglátóegységeket üzemeltetett. El tudta kezdeni eggyel, aztán még eggyel, aztán így tovább, a rendszerváltás után pedig elkezdett tőzsdézni, de azt a pénzt, amit össze tudott szedni, elvesztette. Alkoholproblémái lettek, ezt 9-10 évesen végignézni egy gyereknek, szégyen volt

– mesélte korábban Berki az Összezárva Friderikusszal című műsorban.

Nem vagyok jól, nagyon nem... El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom. Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja

- mondta Berki édesapja a Blikknek, aki sokáig nem ápolt kapcsolatot fiával, de később az Édes Életben egy kis időre feltűnt, amikor Krisztián tanácsot kért tőle, jó döntés-e elvennie Hódi Pamelát.

Nem voltunk együtt annyit... Külön életet éltünk, de nagyon örülök, hogy most együtt lehetünk

- mondta akkor a celeb édesapja.

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mennyi fájdalmas élet...
Okulunk belőlük?
Dr. Proktor
Egy Kossuth díjas érdemes müvészt elparentálnak két sorban, míg ezt a két érdemtelent címlapon, sokszorosítva hozzák!
Megáll az eszem...
namihami
Természetesen megértem egy szülő gyászát, de nehogy már ezt nemzeti tragédiának lehessen beállítani. Lassan odajutunk, hogy egy drogos, alkoholista halála nagyobb tragédia, mint azoknak a halála, akiket pl kínai vagy orosz ""gyógyvakcinával"" küldtek halálba.
Nem tartom valószinűnek, hogy minden egyes ""belövés"" mellett ott állt két fegyveres katona, aki halállal fenyegette a Berkit, ha nem nyomja magába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.