Ma megint nem arról írok, amiről terveztem – egy igen különös moszkvai pert akartam elővenni – de az talán még várhat holnapig, Kirill pátriárka ügye viszont nem. Magyarország mostani gesztusával minden korábbinál mélyebbre ásta magát a vétólakájság mocsarába.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán karakteres kifejezés,

legalább is számomra nagyon úgy tűnik, hogy ú, ha nem is a Szele találta ki

A vétólakáj; forgokinpad.blog-in megjelent postjának már a címében is ott szerepel „Nyomorgó Szent Kirill vétólakája”, de még ütősebb az első mondatok egyikében: „Magyarország mostani gesztusával minden korábbinál mélyebbre ásta magát a vétólakájság mocsarába.”!
Majd még erre is rátéve: „Az a helyzet, úri véreim, hogy pártunk és kormányunk kijelölte Magyarország helyét Európában: mi vagyunk a vétólakájok.”!
A szerző számba véve, bár lehet csaj tallózva az orbáni nagyszerűségeken kifejti, hogy: „Vétóztunk minden „baráti” önkényuralom javára, nekünk ez az önként (de remélem, legalább nem ingyen) vállalt hivatásunk”!
Amim igencsak elgondolkoztató, leginkább az a része, hogy „nem ingyé”. Ráadásul két értelemben is. Túl az itt célzott reményen – mármint kapnak érte valamit – sokkal fontosabb, hogy nagyon nem ingyen van, mert nekünk adófizető állampolgároknak sokba van ez, IS! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.