A lap úgy értesült, hogy a vezérigazgató Hajdú Péter megbízatása is véget ért, de ezt egyelőre még nem erősítették meg.

A Blikk információ szerint a Hajdú Péter opoeratív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt-t is elérte a kormányhoz közeli médiában zajló létszámleépítési és átszervezési hullám. A társaságnál, mely a Life TV-t és az Ozone TV-t is működteti, valamennyi sztárjuktól elköszönnek és létszámleépítések is lesznek, az érintettek már megkapták az erről szóló dokumentumot. 

Blikk: elérte a kormányzati létszámleépítés a Life TV-t is, elküldik a sztárokat

Fotó: YouTube/TV2

A lap szerint jó ideje lehetett már arról hallani, hogy az egyre növekvő nézettség ellenére is bizonytalan a csatorna jövője. A folytatást illetően több opció is volt, az egyik ilyen azzal számolt, hogy a két tév-csatorna bekerül a TV2 Csoport alá – végül ebből azonban nem lett semmi, helyette kisebb büdzsével, saját gyártású show-k és műsorok nélkül készülő hagyományos kábelcsatornaként fognak tövább működni. 

A cikk szerint meg fog szűnni a reggeli a műsor, az Ébredj velünk!, melyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett. 

A Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárva és a Frizbi is lekerül a képernyőről, nem lesz látható az Ábel Anita vezette Activity, vagy a celebek – mint Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián – életét bemutató reality-műsor sem.Ezekből már csak ismétléseket fognak sugározni, új epizódok nem készülnek már. 

A Blikk úgy értesült, hogy Hajdú Péter vezérigazgatói megbízatása is véget ér.

A lap megkereste Vaszily Miklós tulajdnost, aki a csoportos létszámleépítés és a műsorok megszűnéséről szóló információkat megerősítette. A cikk szerint fél éve még, amikor megtörtént a csatorna tulajdonosváltása, még nagy reményeket fűztek a két csatorna jövőjéhez. 

"A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára"

– fogalmazott még tavaly novemberi sajtóközleményében Vaszily Miklós, akinek a cége akkor vette meg a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt-t Mészáros Lőrinc korábbi feleségétől, Kelemen Beatrixtól. 

"A LifeTV 2009. szeptember 28-án indult, kezdetben csakis életmód témájú műsorokkal. Jelenlegi nevét 2017. május 1-jén vette fel, majd 2019. októberében arculatot és logót váltott. Az elmúlt két évben Hajdú Péter vezérigazgatóként irányította a tévét, miközben számos műsor arcaként is szerepelt a képernyőn: így az ő nevéhez fűződik a legtöbb nézőt vonzó két show is. A Life TV-vel két év alatt 400 százalékos növekedést produkált, azaz megnégyszerezte a csatorna piaci részesedését.

Több csatorna is megszűnt

Május elején derült ki, a Progress Media másik csatornája, a Pesti TV is megszűnik. A Media1 értesülése szerint a 2020 őszén indult csatorna műsorait május végéig készítették, a surgárzás pedig júlis 11-én szűnik meg. Pár napja a csakfoci.hu nevű portál adta hírül, hogy 13 év után leáll a Digi Sport 1, a Digi Sport 2 és a Digi Sport 3 tévécsatornák tartalomszolgáltatása. Erről azonban egyelőre nem adtak ki hivatalos megerősítést"

- olvasható a Blikk cikkében.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Helyes! Ahogy fogy a "taplalek" (penz), ugy indul a kannibalizmus. Elöre tudhato volt, ez minden korrupt rendszer vegenek kezdete, egymasnak esnek a maradek koncert...
amortizáltok
kapáláshoz alkalmatlanok akkor meggyet talán szedhetnének de norbában ? ezek gyengécskék csak a duma
simmering73
Az egész Life tv megszűnhetne. Van épp elég ilyen sz@r.
Eladott Ország
És hol voltak sztárok a Media Vivantis Zrt- nél. ?! "VISSZAADNI MINDABBÓL, AMIT A JÓISTEN SEGÍTSÉGÉVEL KAPTUNK." De, ha már így állunk, és legalább olyan komolyan vesszük, mint Beatrix asszony, hogy a Jóisten segítségével kapták a vagyont, én azt ajánlanám nekik, hogy adják vissza nyugodtan az egészet, ne csak "valamennyit", mert jó az Isten, majd ad még.
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_1190,h_659/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/8.png
volvós
@Eladott Ország: A képen egy b.zi és egy prosti...bőrfotelben borozgatnak yeg NB V-ös edzésen...
teuton
Helyes! Ahogy fogy a "taplalek" (penz), ugy indul a kannibalizmus. Elöre tudhato volt, ez minden korrupt rendszer vegenek kezdete, egymasnak esnek a maradek koncert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.