Az év legmágikusabb éjszakája jön! Persze elég, ha csak néhány dolgot végrehajtasz, megadjuk hozzá a megfelelő tippeket! Kihagyhatatlan jóslások és mágiák! Az év legmágikusabb éjszakája jön! Persze elég, ha csak néhány dolgot végrehajtasz, megadjuk hozzá a megfelelő tippeket! Kihagyhatatlan jóslások és mágiák!

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: propi2022
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...gondolom neked nincs ilyen...
Emmersson71
@Csizmás Kond: Milyen..karácsonyfa? Van. De nem kedvelem, viszont a családban szeretik a hangulata miatt. Az egyéb díszek híve vagyok. Egyébként ateistaként pont nem érdekelne, ha nem lenne :P

A karácsony pedig nem "átvett" ünnep! Egyszerűen rátelepedtek a téli pogány ünnepre, azt kisajátították a keresztények. Hiszen Jézus nem születhetett télen, így miért december második felében ünnepelnének? Nyilván azért, mert az akkoriban "népszerű" ünnepet lenyúlták, majd "hivatalossá" tették a zsinaton.

index.hu/tudomany/til/2014/12/24/karacsonyra_jezus_nem_karacsonykor_szuletett/
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...Jézus miért nem születhetett télen ?...és milyen pogány ünnep volt a karácsony helyében ?...mert ez a davince kód vazze az nagyon nagy marhaság...
Csizmás Kond
@Emmersson71: elolvastam de várom a válaszodat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.