Az énekesnő a Borsnak adott interjút, amiben elmondta,  hogy mostanában különösen sok bántást kap, az emberek mindig a legrosszabbat feltételezik róla.

Tóth Andi teljesen kiakadt! Brutálisan őszinte vallomást tett

Fotó: TV2

Kiderült az is, hogy most hétvégén nem tud részt venni a Dancing with the Stars azon adásában, amelyben a volt versenyzők is visszatérnek, az emberek pedig egyből elkezdtek kombinálni.

"Nyilvánvaló, hogy ha nem tudok elmenni, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy »már megint mit csinált Tóth Andi«... Hát elmondom. Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom Nagyon dühös voltam, amikor kiderült, hogy nem tudok menni ezen a hétvégén, de a döntőben esküszöm, olyat fogok táncolni Andrei-jel, hogy mindenkinek keresztbe áll tőle a szeme. De félreértés ne essék. Nem azért megyek vissza, hogy másoknak megmutassam, mi van velem. Csakis magam miatt. Imádom ezt a műsort, a zenét, a táncot. Egyedül ezek motiválnak, a gyűlölködés nem, azt úgyis kapom, bármit is csináljak"

- nyilatkoza a Borsnak Tóth Andi.

"Bármit csinálok, az nem jó. De kérdem én... miért követnek ennyien és miért érdeklek ennyi embert, ha utálnak? Kicsit visszás, nem? Úgy gondolom, hogy jelenleg én vagyok a legmegosztóbb ebben az országban, pedig nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki. Élem az életemet. Kiderült, hogy nem megyek ezen a hétvégén a Dancingre, és egyből már arra gondoltak, hogy biztosan a rendőrségen ülök. Nonszensz. Azzal indokolják, hogy nem posztolok semmit az Instára. Hát dolgozom... mit várnak még tőlem? Legközelebb tegyem ki a munkabeosztásomat is? Nevetségesnek tartom ezt a hozzáállást"

- tette hozzá Tóth Andi.

"Az a baj, hogy teljesen mindegy, hogy milyen táncot lejtek majd. Úgyis találnak majd az emberek okot arra, hogy szétszedjenek. Ilyen ez a szakma, meg ez az ország. A magyar embernek egyedül a botrány kell"

- zárta gondolatait az énekesnő.

Forrás: borsonline.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

black n' gold
Román cigány kurva, ahogy az ott élő összes magyar - 90 év nyomot hagy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakukkmadár
@JAJMÁR: Fiatal, szép és tehetséges. Ráadásul szorgalmas. És sikeres! Na igen, ez mindegyik fiatalon elhalálozott "művészre" igaz. Volt. Mert amúgy egyszerűen belehalnak a tehetségükbe, mert az nem összeegyeztethető az Élettel, mint biológiai fogalommal. A tehetség és a belső tartalom legtöbbször nem függenek össze. A nagy sötét ürességből is lehet remekül "művészkedni". Sajnos.
Németh István
Hát ebben azért igaza van az Andinak! Mármint a magyar embereknek a botrány kell! Ezt jól felismerte >> ezért is van a néhány szemét mert botrányt akar kavarni és akkor élveznek! @black n' gold: @volvós: @terlasz: ezek nyilván sem énekelni sem táncolni nem tudnak csak amolyan rejsz-manfréd művészek! Meg aztán hülyék is buták is, irigyek is, stb! Az persze más kérdés, hogy azok a vágási sérülések miként látszanak meg egy megsértett bőrfelületen! ugyan is azt eltakarni csak simán sminkkel nem lehet! Persze amolyan szerkót lehet kialakítani, amely ápol és eltakar - de meg és aztán kinek mi köze hozzá, hogy ki mit csinál, tesz magával!? Nem közéleti személyiség, hanem egy köz ismert személy! Következésképpen ha arról van szó, miért ne tehetné tönkre magát!? nektek is mindegy, hogy üres a fejetek, vagy elment az erőtök a rejszolástól! Igazam van pöcsfejek???
volvós
@Németh István: BUZI NEKED KUSSSSSSSSSS !!!
Németh István
@volvós: na mi van? ráléptem a fejedre? nem baj egyébként is lapos volt! meg se látszik, butuska voltam >> bele kellett volna rúgni, oszt repült volna mint a kiszáradt tehénlepény! Köcsög!
volvós
@Németh István: BUZI NEKED KUSSSSSSSSSS !!!
JAJMÁR
@kakukkmadár: Igen, de sokat segít ebben a közvélemény, az irigységből fakadó rosszindulat, és a mai netes világban percre kiszámítottan és kíméletlenül rombol.
Sajnálom a tehetséges embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.