Míg az egész világ Meghan Markle és Harry herceg Netflies dokumentumfilmjén csüng, belső források szerint a palota már készül kiadni a visszavágó nyilatkozatot.

Megfélemlítés, elviselhetetlen és megalázó bánásmód, toxikus munkahelyi környezet – többek között ezzel gyanúsították egykori alkalmazottjai Meghan Markle-t, akinek ügyében akkor kivizsgálás is indult a palotában. A hercegi párt szolgálók ugyanis azt állították, hogy Meghan és Harry – de főleg a herceg neje – megkeserítették mindennapjaikat és ellehetetlenítették nyugodt munkavégzésüket, amíg nekik dolgoztak, és egyszerűen nem ismertek kegyelmet – írja a Femcafe.hu.

A királyi palota hamarosan visszavághat a Harry és Meghan sorozatért

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

A panaszok szerint, amint Meghan lett az „úr” a háznál, minden megváltozott: a hercegné kegyetlen és kemény főnök volt, akit sokan Az ördög Pradát visel című film gonosz főszereplőjéhez, Miranda Priestly-hez hasonlítottak. Az egyik alkalmazott munkáját például minősíthetetlennek és undorítónak nevezte, míg egy másik szolgálójával minden nap üvöltözött valamiért, Harry pedig ehhez asszisztált, legalábbis nem tett semmit az ellen, hogy Meghan visszafogja magát.

Nos, a Buckingham-palota a rengeteg panasz miatt akkor vizsgálatot indított az ügyben: minden egykori alkalmazottat behívtak egy beszélgetésre, hogy kiderítsék az igazságot, a „nyomozás” pedig idén júniusban le is zárult, ám az eredményéről a nyilvánosság eddig nem tudhatott. A hírek szerint ez a közeljövőben megváltozhat, ugyanis a palota arra készül, hogy Harry és Meghan dokumentumfilmje után ők is lerántják a leplet az igazságról, és az emberek elé tárják a vizsgálat végeredményét, ami igencsak megviselheti majd Meghant…

Hogy mit gondol erről egy neves PR szakértő, arról a Femcafe.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Femcafe.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Aha...
Na, én megnéztem a doku-sorozatot, de semmi olyat nem láttam, ami ne lett volna alátámasztva. Tökéletesen mutatják be, hogy az "intézmény" (monarchia) pont úgy működik, ugyanúgy reagál és vádol, nyomoz és kémkedik, valamint szivárogtat ki és lehallgat, mint bármely mai nagyvállalat!
Undorító!
Jozefina
Harry egy papucs férj, Meghan egy erőszakos undorító, perszóna, aki a királyi család lejáratásából akar vagyont szerezni!!!??
"Harry herceg és felesége az arcunkba tolnak több tucat, eddig soha nem látott privát fotót és videót, aztán meg hülyére vesznek"
444.hu/2022/12/09/harry-herceg-es-felesege-az-arcunkba-tolnak-tobb-tucat-eddig-soha-nem-latott-privat-fotot-es-videot-aztan-meg-hulyere-vesznek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.