Milyen lenne, ha tényleg a férfiak uralnák a világot? Ilyen:

Forrás: haon.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
@Evikati: először "nagyszerű dolgokat" olvastam, már épp akartam írni, hogy vééégre valaki... :D
Jenni
lehet magam ellen beszélek,de szerintem így is a férfiak a világ urai.
Evikati
@zsolti: Na, jó, akkor most írok neked egy másikat:

"Azt mondják, hogy a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is."
Soma
Ez sokkal szellmesebb, mint a női oldalról irtak...Bár azért igen fájdalmas elképzelés, hogy minden nőt ugyanúgy hivjanak, és a TB támogassa a mellmütétet.Mindenesetre elgondolkodtató ez a globális mellkultusz...Vajon mit üzen magasabb szintről?Ennyire szeretetéhes a világ?Ennyire visszavágyik a csecsemőkor, anyamell adta biztonságba?Az viszont biztos, ha a nők lennének a világ urai, akkor nem költenének ennyit fegyverkezésre(csak hogy tudjátok, már a jelenlegi nukleáris fegyverkészlettel 5-ször el lehetne pusztitani a bolygót, és az erre forditott költésgek 10%-ából megszünne a világon az éhezés!), és nem lennének háborúk.Egyetlen anya sem akarja a fiát háborúba küldeni.Ezúton ajánlom a www.világbékemenet.hu site-ot a figyelmetekbe.szerintem nagyon fontos és fantasztikus kezdeményezés.
bakokati
Szerintem hülyeség, hogy a férfiak állandóan a szexre gondolonak. Miért és a nök nem? És egy nö nem gondolhat a sörre. Jaj már . Szerintem nem nem csak és kizárólag a férfiak a világ urai.Elgondolkodtató a Soma által írt bejegyzés, hogy a TB támogatná a mellmüétet. Engem az is érdekelne, hogy a mostanában hirdetett pénisz nagyobbítások, mennyire hatnak az azon átesett férfi pszichikájára. Van e azután olyan para, hogy még nagyobbat, vastagabbat akarok, úgy mint a mellmütéteknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.