Egy Greta Thunbergnek címzett Twitter-videóban megjelenő pizzásdoboz miatt bukhatott le Andrew Tate szélsőjobboldali brit influenszer, akit december 29-én este tartóztatott le a román csendőrség – írja a Gândul.

A Greta Thunbergnek címzett beszólós videóban látható pizzásdobozzal bukott le Andrew Tate, a nőgyalázó influenszer

Fotó: Facebook

A román lap szerint a hatóságok kilenc hónapja készületek Andrew és testvére, Tristan elfogására, és most többek között a Twitter-videó alapján azonosíthatták be, hogy visszatértek Romániába.

A történet úgy kezdődött, hogy a nők gyalázásából és szélsőjobboldali provokációból elhíresült Tate kiírta a Facebookra, hogy 33 autója van, és nagyon szívesen elküldi a károsanyag-kibocsátásukat Greta Thunberg svéd klímaaktivistának, ha ő megadja az e-mailcímét. Thunberg erre egy hatalmas trollkodással válaszolt, mikor a

[email protected]

e-mail-címet adta meg, utalva arra, hogy Tate szerinte egy túlkompenzáló szerencsétlen, aki csak az értelmetlen keménykedéssel próbál meg férfiasnak tűnni.

A megalázásra Andrew Tate egy Twitter-videóval válaszolt, amiben megpróbált úgy tenni, mintha nem értené a célzást, és azon csodálkozna, miért smalldickenergy Thunberg e-mail-címe.

A videó második felében valaki behoz egy pizzát a képbe, aminek a dobozán a Jerry's Pizza felirat látható, ami egy román pizzalánc, körülbelül olyan, mint Magyarországon a Pizza King. A Gândul forrásai szerint pedig többek között éppen ebből jött rá a román ügyészség, hogy Tate több hónap távollét után visszatért Romániába.

A zsandárok innen már tették a dolgukat: csütörtök este csattant a bilincs Andrew és Tristan Tate csuklóján. A vád szerint a testvérek két román állampolgárral együtt egyszerű sticiségből szereztek pénzt, azaz nőket csábítottak el, akiket aztán vagy megerőszakoltak, vagy pornó készítésére használtak fel, vagy kicsempészték Nagy-Britanniába és az Egyesült Államokba. Erről itt írtunk bővebben. Az ügyet Thunberg úgy kommentálta:

„ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozod.”

A szóban forgó Twitter videót a Telex.hu cikkében nézhetik meg.

Forrás: Telex.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@KisTehén: Milyen kurvaokos vagy te, hiszen azonnal kaptál magadtól 2 likot. Viszont a pizzásdoboz számtalan formában újtahasznosítható, például célszerűen a kazánban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.