Számtalan alkalommal savazták már Delhusa Gjont és barátnőjét, Molnár Fannit. Sok embert zavar ugyanis az énekes és választottja közt lévő 44 év korkülönbség.

Delhusa Gjon ejtőernyős esküvőt tervez a 44 évvel fiatalabb nőjével

Gjon és Fanni. Fotó: Nyerő Páros, Facebook

A most 69 éves Delhusa Gjon már három éve megkérte Fanni kezét, de az esküvő még nem volt. A hot! magazinnak az énekes esküvői terveikről és kapcsolatuk kezdeti nehézségeiről mesélt.

„Fanni tizennyolc éves volt, amikor azt mondta a szüleinek, hogy hozzám akar költözni. Amikor két ember közös életet kezd, össze kell csiszolódniuk, így adódnak nehézségek. Mivel én vagyok a rangidős, arra tanítottam meg Fannit, hogy a problémamegoldás a legfontosabb annak érdekében, hogy jól működjön a párkapcsolat. Természetesen kívülről érkező nehézségekkel is szembe kellett néznünk, ugyanis a kapcsolatunk nem szokványos, és sok kritikát kaptunk emiatt, de ezt mind túléltük, és most már mindenki látja, hogy boldogok vagyunk együtt”

– magyarázta Delhusa Gjon, aki a ceremóniáról annyit árult el, egészen extrém elképzeléseik is vannak – írja az nlc.

„Vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt, avagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze.”

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
44 évvel fiatalabb nő az ágyban (is)? Ez az igazi viagra. Ráadásul a prosztatát is tökéletesen karbantartja...
neverland
Haljál már meg, te vén geci!
A fasz nem kíváncsi rád - kb. 30vév óta!

Felfogod ezt baszd meg, te hülyegyerek?
namihami
Tényleg azt hiszi, hogy ezzel az ápolónő projekt biztosított? A Télapó is ezt hitte, bele is halt. És csak egyedül!
Timike most eljátszhatja a bánatos özvegyet!
simmering73
Látom kivasalták az öreget, mint Lőrincet. És hogy hol legyen az esküvő? Ott tata, ahova tolókocsival is be lehet menni.
Pálinkás Pál
sosem szerettem, vénségére teljsen ehülyült...vazze a lány 18 volt ő 62...ez nekem kicsit peddós...
" Delhusa Gjon a 44 évvel fiatalabb szerelmével "..." Fanni mindössze 18 éves volt akkor, amikor a szüleinek elmondta, hogy Delhusához akar költözni."...
Juhász István
Azért egy GYERMEK PROJEKTBE ...ne fogjanak bele. Djoni lenne cirka 70 éves amikor vinné a gyereket az oviba. Az iskolába járásról már nem is beszélek. Igaz, nem tűnne fel, hiszen nagyon sok gyereket a NAGYSZÜLŐK visznek el az iskolába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.