A fiatal lány már kilépett édesanyja árnyékából.

Kiszel Tünde lánya, Donatella elárulta: ilyen volt naptárgyereknek lenni

Kiszel Tünde televíziós műsorvezető, közös fotóhoz pózol Franco Nero olasz filmszínésszel, a bál díszvendégével a 14. Budapesti Operabál sajtótájékoztatóján. MTI Fotó: Beliczay László

Hunyadi Donatellának nem volt könnyű gyermekkora: Kiszel Tünde lányaként sokszor gúnyolták őt az iskolában, de mára már úgy érzi, hogy sikerült mindezt maga mögött hagynia.

"Hét-nyolc éves lehettem, amikor behoztak az osztálytársaim a suliba egy újságot, aminek a címlapján édesanyámmal ketten szerepeltünk. Kinevettek, kigúnyoltak, valamint kérdőre vontak, hogy én miért vagyok az újságokban és ők miért nem... Aztán én is elkezdtem gondolkozni ezen, majd minden felmerülő kérdést otthon megbeszéltem édesanyával, így tudtam túlélni a megrázkódtatásokat”

– idézte fel a rossz emlékeket Donatella a Best magazinnak.

A lány azt is elmondta, hogy 11 évesen komoly döntést hozott.

"Addig minden évben közreműködtem édesanyám naptárfotózásaiban, de egy ponton túl már nem szerettem volna szerepelni. Nem élveztem a felhajtást és azt, hogy az osztálytársaim ujjal mutogatnak rám"

– mondta a lapnak Donatella.

"Jobb szeretnék Hunyadi Donatellaként, mintsem Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. Tizennégy éves koromban leszerződtem Magyarország egyik legnevesebb modellügynökségéhez, és négy éven keresztül Kajdi Csaba egyengette a karrieremet. Később szabadúszó lettem, és több neves lapnak, többek között az olasz Vouge-nak is dolgoztam. A modellkedés mellett pedig énekelek, a Zeneakadémián tanulok klasszikus zenét, és a legtöbbször templomokban szoktam fellépni. Úgy érzem, mára sikerült kilépnem édesanyám árnyékából”

- tette hozzá Kiszel Tünde lánya.

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ha a csajnak véletlenül megkéri a kezét egy jósvádájú pasi,az nem sejti, hogy ez a vérszívó némber pont úgy fog utána kutatni, mint annak idején a lány apja után...akinek sikeresen tette tönkre a karriérjét...
Ez a csaj soha nem menekül az anyja bűvköréből...és ez lesz minden kapcsolatának a veszte
Dr. Proktor
Bozontharcos anyukával nem nehéz ott szerepelni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.