Azt gondolnánk, aki szexuális szolgáltatásokért cserébe kitartott szerepben tengeti mindennapjait, bőszen titkolja mindezt. Nem úgy Mea Gold, aki kifejezett oktató videóval állt elő a témában. 

Elképesztő! Egy magyar lány arra tanít, hogyan szerezhetünk magunknak olyan férfit, aki szexért cserébe eltart – videó

Fotó: 123RF.com

Az nlc.hu cikke az Urban Dictionary hívta segítségül, hogy tisztába tegye magát a fogalmat, amit mindezt takarja, szóval első körben nézzük meg, mi is az a sugározni daddy:

„A sugar daddy egy gazdag férfi, aki szabadon költ egy fiatalabb személyre, általában egy nőre vagy egy meleg férfira, cserébe társaságért vagy szexuális szolgáltatásokért. A férfi segíthet a tandíj, a számlák fedezésében, és gyakran ajándékokkal halmozza el a partnerét. A sugar daddyk három szinten léteznek. A splenda daddy a legalsó szinten van. Ő azt ígéri, hogy készpénzzel és ajándékokkal kényezteti partnerét, de gyakran a jövedelme korlátozza. Ezután következik a sugar daddy, akinek van egy meghatározott összegű sugar pénze, amelyet heti vagy havi rendszerességgel juttat a partnerének. Utolsóként a honey daddy következik, aki a krémek krémje. Az ő jövedelme nem ismer határokat, és könnyedén el tud tartani több sugar partnert is.”

Ha nem lenne ott a fogalomban az a fránya szex, akkor mondhatnánk azt is, hogy ez csak a mecénás újraértelmezése, de sajnos ott van, márpedig anyagi javakért szexet kínálni nem az a foglalkozás, amit feltétlenül kínálgatni kellene a fiataloknak a közösségi oldalakon – teszi hozzá a cikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Kézikönyv a sugar babyk számára igazán tanulságos
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@sgl: Már a megjelentetése is árulkodik,hogy milyen körben van igény az ilyen lukernyinára!Ezekhez képest a kurva egy úrinő!
ómió
És ez már nem "haladó gondolkodás"!?
jáger laszló
Ez mind semmi!!
Ma már kitartott fiatal férfiak is vannak,mert igény van rá!!!
Ez a fejlődés útja...???
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Ez Orbánia tanitása, ne dolgozz hazudj és lopj. ezt jól megtanulta , fogadom a szülei fidesz szektahivök

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.