Hiába gondolja, hogy az ismert szervezetek (TASZ, Helsinki Bizottság PDSZ) az ő oldalán vannak, nagy bajban van az a pedagógiai asszisztens, aki egy online videóban azt állította, hogy egy 15 éves fiúval folytat szexuális viszonyt.

Komolyodik az ügy: a rendőrség házkutatást tartott a 15 éves diákjával szexelő pedagógiai asszisztens otthonában

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete nemrég azonban elhatárolódott tőle, és közölték: még azt is fontolgatják, hogy beperelik, a rendőrség pedig házkutatást tartott nála, értesült a Magyar Nemzet. A lap értesülései szerint több adathordozót; telefont és számítógépet is lefoglaltak a nála.

B. Zsolt – akit azóta kirúgtak abból az óbudai iskolából, ahol dolgozott – azt állította egy videóban, hogy viszonya van egy 15 éves fiúval, emlékeztet az Index.hu. Az eset nagy visszhangot váltott ki, és felvetődött, hogy változtatni kell a törvényeken, és hogy meg kellene emelni a beleegyezési korhatárt 16 évre.

Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) indított nyomozást, miután Tényi István korábbi fideszes politikus feljelentést tett szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetési bűntett gyanúja miatt. Tényi indoklásában kitért arra is, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén is beszélt arról, hogy milyen szexuális nevelést biztosított a rábízott gyermekeknek egy médiatáborban,

és azon a beszélgetésen szintén utalt arra, hogy szexuális viszonya lehetett kiskorúakkal.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: én azt tiltanám be,hogy a hozzád hasonló seggfejek írni-olvasni tanulhassanak!
nektek ez nem való, ti csak a hülyeségeiteket sokszorosítjátok, inkább dolgozzatok,ha lehet akkor bányában! elöled kimenekülne a fekete szén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 19:14
durci-gyurci, az utolsó tagmondat nem kellett volna oda, úgy még emelt fővel távozhattál volna, de elrontottad. Látod, ide vezet a gőg és a tudatlanság. Magadról állítottad ki a szellemi szegénységi bizonyítványt, miközben felégetted a hidat magad mögött.
Még mindig szelíd elnézéssel mondom, szállj le a magas lóról, mielőtt leesel.
Gyurka80
@Giovanni Alba: Te meg lüke lüttyent libbant vagy!
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 23:09
Ej te gyurkagyerek, micsoda elmés visszavágás volt ez, amolyan óvodás, kiscsoportos szintű, de legalább használod az alliterációt.
Jól van, fog ez menni, de miért nem tudsz valaki más nyakába akaszkodni? Félsz, hogy más nem lesz ilyen szelíd és elnéző mint én?
simmering73
@durbincs: És mit kér szájer a pénztárnál? Egy józsitöcskölő durbincsot Záhonytól Ploestiig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.