Gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt azt a fiatal, népszerű énekesnőt, akit tavaly ősszel a mentő vitt el otthonából.

Meggyanúsították a drogos magyar énekesnőt, feldobhatta a dílereit

Feldobhatta dílereit az énekesnő. Forrás: Pixabay

További négy ember ellen bűnrészesség miatt folyik vizsgálat – közölte a rendőrség a Blikkel. A nyomozók további négy személyt kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgattak ki – írja a 24.hu. Egy megkérdezett ügyvéd szerint nem kizárt, hogy az énekesnő tett rájuk terhelő vallomást.

Ilyen ügyekben a kihallgatás első lépése, hogy megkérdezik, kiktől szerezte be a kábítószert. A gyanúsított fogyasztónak enyhébb büntetést ígérnek, ha terhelő vallomást tesz a beszerzőjére, illetve feldob más fogyasztókat is.

Valószínűsíthető, hogy ebben az esetben is ez történt – tette hozzá dr. Galgóczi Zoltán.

Forrás: 24.hu, Blikk
Fotó: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Droghasználó ""énekesnő""? A ""művészete"" alapján eddig is gyanúsnak tűnt!
VASTAGBŐR
Gyerekek, a vaccinás ájulgatások is ilyen gördülékenyen mennének ... csak úgy, full tiszta emberek zuhangatnak össze a gcibe, meg ugrálgatnak kifele ablakokon ..

- Mit lőtté be ?
- Ja, nem tudod ...
- Persze, senki sem..
- Jó, akkor lőjjed és beszélj még rá 5-10 embert ...
amortizáltok
Ílyeneket nem kell sajnálni , aki maga keresi a megdöglési alkalmakat erre szebb kifelyezés tulzó lenne, tegye szabad elhatározása csak másba ne tenne kárt pedig sajnos ha vezet is melléje abból akármi is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.