Bár Majka és felesége, Majoros Hajni nem akarja elkényeztetni két fiukat, de meg akarják alapozni az életüket. Így a gyerekeknek már most van saját lakásuk.

Majka kiverte a biztosítékot: a gyerekeinek már most van saját lakásuk és autó is lesz

Majka időben gondoskodik a fiairól. Fotó: TV2

"A gyerekeimnek nagyon régen elintéztem, hogy mindkettejüknek legyen egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, ha szeretnének társként vállalkozni valamit. De azt nem szeretném, hogy felépítek valami birodalmat, ami majd átszáll rájuk. Vagy hogy azzal szembesüljek fent, amikor lenézek – vagy lentről, amikor felnézek –, hogy olyanná váljanak, mint a környezetemben egy-két annyira jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt, és akiknek gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről, az értékrendről" – mondta Majka a BIZness című podcastben.

Az édesapa szerencsésnek érzi magát, mert a felesége is következetes ezen a téren, és mivel kevesebbet van otthon, így általában ő kapja a jó zsaru szerepét, míg Hajni a rosszat játssza. Büszke arra, hogy a fiai mennyire tisztelettudók, mennyire tudnak viselkedni, amikor elmennek valahova. Majka a munkájára is kitért...

"Az a baj, hogy az én szakmám, amiből jelenleg élek – és amiből nagyon jól élek – túlságosan kényessé teszi az életet. Az elmúlt húsz évben, amíg én eljutottam oda, hogy úgy élek, ahogy élek, rengeteget melóztam. És nem árulok zsákbamacskát, már nem akarok rengeteget melózni. Nincs kedvem hétfő reggel felkelni, napi tizenkét órát dolgozni" – hangsúlyozta, hozzátéve: az élet minden területén boldog akar lenni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„Úgy beszélnek rólam, mintha Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék.” Pontosan úgy. Mert úgy is viselkedsz. Megmondod a "tutit" a választások után nagy bátoran, mer' előtte valahogy nem akaródzott, közben meg tv2-ben jópofizól, meg Szargyártóval pózolgatsz, és ha ezt a képmutatást szóvá teszik, akkor maszatolsz, mint a fide$$. Tudjuk kedves Majka, te belülről erodálod a rendszert. Jól elköltöd a pénzüket, hogy ne jusson elnyomásra. Te ostoba, felkapaszkodott suttyó... Arcod, mikor különbözö engedményekért beállsz legitimnek-propagálni a kleptokrata, diktátor, hazaáruló, bűnözőket. A jó büdös qrvaanyádat!
uploads.disquscdn.com/images/aa6a3a8141de8ef3e8b3ff92f1be475674461ba6fd4e2421b9e8ebb458639a69.jpg?w=800&h=745
Eladott Ország
@Horizont: Nyilván mérges, hogy pont amikor próbál leválni, finoman elhatárolódni, akkor találják meg. Kicsit késő, de sosem lehetetlen. Lehet még az ellenségük, de akkor lehet küszöböt vacsorázni. A maffiából, amiben minden magyarázkodása ellenére százhuszonhatodik (százezredik) számú népbutítóként rajta van a fizetési listájukon, nincs kilépés. Onnan, ha elkezd komolyan ártani nem egyszerűen repül, hanem kitartóan üldözni fogják és ellehetetlenítik. Muszáj választani kutya vagy farkas. Ha nem megy, akkor kutya, akár tetszik, akár nem. Ugatni lehet, harapni nem. Vincent 5. törvénye (a hallgatás törvénye): "A kormányzás három pillére a bolsevik hatalomgyakorlás, a maffiaszerű üzletvitel és a dilettáns államirányítás. Ha bekerültél a bandába, soha többet nem szállhatsz ki. Ha megpróbálod, kinyírnak. Még akkor sem úszod meg, ha hülyének tetteted magad."
namihami
Szerencsés az az ember, aki ilyen pontosan fel tudja mérni a lehetőségeit és a képességeit! És, ha még a gyomrát is hozzá tudja igazítani--az már külön mázli!
Benne ez a három képesség szerencsésen ötvöződött!
Eladott Ország
@namihami: ma, 11:33 ♣ Majka: "soha semmilyen plusz juttatásban nem volt része, mert találkozott a külügyminiszterrel" Tökfej ez maga a juttatás, ez a jel a homlokodon, hogy maradhatsz a zsíros kifizető helyen, fidzse konform bohóc vagy. Pont az ilyen Majkához hasonló emberek legitimizálják a fidesz antidemokratikus rendszerét, csak szegénykémnek annyi esze sincs hogy felfogja. Majkának volt és van választása, de oly sok más médiaszemélyiséghez hasonlóan ő inkább a kényelmes fix betevőre szavaz önként cenzúrázva azt amit borsodi f@szagyerekként elvileg simán a szemébe kéne mondania bárkinek, de nem teszi, mert az RTL-nél asztalt borított, a TV2-nél viszont ezt már nem teheti meg, mert harmadik opciója nincs. Most ő a rendszerellenes szónok, de már nem tévé meg rádiókomikusként, hanem a célzott rétegen épp népszerű karakter bőrében feszengve."
Emmersson71
Tegye fel a kezét az az idióta álszent barom, aki nem erre törekszik és nem tenné meg, ha tehetné!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.