Kozsót máig kísértik a négy évvel ezelőtti bebörtönzések emlékei. Szörnyűségeket élt át Amerikában.

Kozso 38 napig volt bebörtönözve Amerikában – „A legkeményebb bűnözők a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek”

Szerelme ad erőt Kozsónak. Fotó: TV2

A zenész-producer a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este adásba kerülő interjújában emlékezett vissza négy évvel ezelőtti bebörtönze sokkoló részleteire.

"Amerikában a produceri munkásságom miatt kaptam zöld kártyát, amit aztán visszaadtam, mert úgy döntöttem, magyar szeretnék lenni, nem amerikai állampolgár. Akkor turistavízummal mentem kizárólag pihenni öt hétre Amerikába, ám az ottani repülőtéren bevittek egy belső épületbe. Ők nem látták, hogy nincs már zöldkártyám, és azt hitték, a turistavízummal akarok valahogy csalni" – számol be a Blikk arról, amit Kozso mesélt a műsor felvételén Hajdú Péternek.

Kozsót megbilincselve szállítottak egy szigeten álló börtönbe, ahol 38 napot töltött. Meztelenre vetkőztették, majd kapott egy piros ruhát, amit a gyilkosoknak szoktak adni, következp nap sárgába, aztán kékbe kellett öltöznie – ezek az egyre enyhébb fokozatokat jelentették.

Kozsót a legjobban az viselte meg, hogy senki nem tudott róla semmit, amíg benn volt, és nem tarthatta senkivel a kapcsolatot. A szülei nagyon megtörtek ebben, az édesanyám ebbe halt bele.

"Nagyon nehéz túllendülni azon, hogy 38 napig be vagy börtönözve Amerikában a legkeményebb bűnözők között, akik pontosan tudják, hol nem lát a kamera, és a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek. Most alapvetően jól vagyok, és a pszichológusok és a neurológusom is segít a történtek feldolgozásban. Van, hogy másik gyógyszert írnak fel, de ha kések a bevételével néhány órát, és nem épp színpadon vagyok vagy festek, bármelyik váratlan pillanatban bevillannak a képek, majd rám tör a szorongás. Százhatvan ember volt összezsúfolva egy helyiségben, ahol negyven ágy van; akiknek nem jut ágy, a földön kuporognak, mindez pedig a legkeményebb bűnözők között. Na, ez nagyon megtöri az ember lelkét" – idézi a Blikk Kozsót, aki nagyon hálás a kedvesének, Ágicának, mert nélküle nem tudott volna kimászni a gödörből.

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Kocsor Zsolti a múltba révedez...
De ez kit érdekel!!??
csak szerényen kérdezem?
barátilag
J,L.
simmering73
Kitartást a hölgynek. Bizonyára nem lehet egyszerű.
namihami
Ha így folytatja, akkor lassan bejárja a világ minden számottevő börtönét? Ez tényleg tud valamit!
jesz
@namihami: ...a világ számottevő börtönét? akkor már roggyant koldus lenne...amiről ő hazudozik, az csak luxusszanatórium az ázsiai, közép-Amerikai börtönökhöz képest...ő ezt is megúszta...
NKF
Szóval köcsög lett! Megérdemli!
Eladott Ország
A Zalatnay-vándorserleg ez évi nyertese Kozsó és a zsozsó. Menyire vágjam le a hajam?- A panelban volt nálunk ilyen jó kis bambuszfüggyöny. - Foglalj helyet! Szép vagy fiam, mint egy nyílt törés! Dicsértessék! a fejedet kellene levágni! Szép vagy, mint faluvégén a lefosott kilóméterkő. Szomorú Szamuráj 2 a négyzeten, vagy mi a szösz! Micsoda Kozsó kollekció. Ez a gyerek olan szíp, ha a fényképét ráragasztanák a cukros zacskóra,a gyerekek rászoknának a sóra.
www.facebook.com/tibiatya/photos/917371548403140/?paipv=0&eav=AfbkAyfMD6i7c9BtqOnHcM3-lIPU0dy2aB-ZA7yjEFGbB2XXx04TQejOnOb4hKklK7Y&_rdr
Amúgy mit várunk egy olyan embertől, aki azt mondta, hogy delfinekkel úszott együtt a Balatonban? Volt, akit meg az ufók vittek el. Csak az a baj, hogy meg nekik sem kellett, és visszahozták.
Újra bíróság elé áll Kozsó: Tízmilliós csalással vádolják. Miért van az, hogy ezek “művészek” szeretnek lopni? Zalatnay, Lagzi Lajcsi meg ez is itten. Nem tudnak eleget keresni, vagy az igényeik túl magasak a képességükhöz képest? "A vádirat szerint lopták a vizet és az áramot" Kedves szolgáltatók! Csak énekesekkel ne kössetek szerződést, mert úgy lopnak, mintha fideszesek lennének.
uploads.disquscdn.com/images/6966f79a03cc2b785893ff6e05ce3c148c7c282fff937c0bc94bd78629dce7e4.png?w=800&h=801
ómió
És így megviselte a "jenki demokratizmus"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.