Mákos tészt turmixolva, zsír a teába, az ételek csak pépesítve – így tengeti a napokat a börtönben Lagzi Lajcsi.

Rohamosan romlik Lagzi Lajcsi állapota a börtönben – Rengeteget fogyott – videóval

Aggasztó hírek érkeztek a baracskai börtönből. A rácsok mögött élő Galambos Lajos csak a pépes éleket tudja megenni. De a mulatós sztár nem kap külön kosztot, azt eszi, amit a többi elítélt. Rossz egészségügyi állapota miatt azonban leturmixolják neki még a mákos tésztát is – más különben egyáltalán nem tudna enni.

„Fizikálisan mindeféleképpen én gyengébbnek látom, mint amikor bevonult. Tehát az egészségügyi állapota nem lett jobb. Én úgy látom, hogy kifejezetten romlik az állapota, gyengébb” – mondta Csontos Zsolt, Lajcsi ügyvédje a Tények Plusznak, aki szerint védence bár fizikailag rosszabbul van a rácsok mögött, mentálisan még mindig erős.

Szerinte a zenész rosszabb bőrben van, mint valaha. Rengeteget fogyott és a mozgása is romlott, mióta bekerült.

„Bárki el tudja képzelni, hogy milyen egy levest, vagy ahogy megjelent valóban egy mákos tésztát turmixolva elfogyasztani az ugye nem ugyanaz az élvezet, mint a megszokott állagában. Úgyhogy ezzel is nagyon nehezen küzd, úgyhogy most azt a kérést intézte a büntetésvégrehajtás felé, hogy ne turmixolják az ételét, próbálják meg eredeti állapotában. Hát, hogy abból mennyit tud fogyasztani, a leveseknek a levét, így meg tudja inni” – tette hozzá.

Ezt a fajta táplálkozást azonban hosszú távon Lacsi szervezete nem bírta, így kacsazsírt kever a teájába, hogy valamennyi kalóriát be tudjon vinni. Ügyvédje szerint a zenész méltósággal viseli a börtönt, a hullámvölgyek azonban őt is megtalálják.

A mulatós sztár a börtönben tévézni és olvasni szokott leginkább. Mást nem igen tud ott csinálni. A klasszikus értelembe vett celláját azonban még nem foglalta el.

„Továbbra is betegszobán van, tehát körleten nem helyezték el, de részt vett istentiszteleten – így van, tehát ilyen közösségi programon hétvégén és ott ilyen feladatokat látott el. Ott az egyéb fogvatartottakkal teljesen jó viszonyt ápol” – részletezte a védő.

Lacsi egészségügyi romlása miatt ügyvédjével azon dolgoznak, hogy mihamarabb kikerülhessen a börtönből. Az úgynevezett otthon ápolási őrizettel erre akár lehetőségük is lenne.

„Benyújtottuk ezt a kérelmet. Ennek szigorú feltételei vannak, hogy minek kell, szükséges megfelelnie a betegségnek ahhoz, hogy ez szóba kerülhessen és ezt a büntetésvégrehajtásnak orvosi szolgálatának is le kell igazolnia. Az ő esetében szintén erről van szó” – részletezte a jogász.

Így Lajcsiban felcsillanhat a remény, hogy saját otthonában húzhatja ki a rászabott ítéletet. A szakvéleményre azonban hónapokat kell még várni. Addig pedig még biztosan marad Barácskán és folyamatosan kapja az oxigénterápiát krónikus betegségére.

Forrás: TV2 Tények

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:53
Fordulj a sándor patoa elnöknőhöz.A te bandádba tartozik,nácit már kiengedett.Érted te kis fidernyák fasszopó köcsög?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Levendula: Mágának meg aranyból van a fürdő csapjai Ő is jól megszegte magát.
szaboria1
@jesz: A Páromnak is légzési nehézségei voltak a stroke miatt és csak folyékony tápszert tudott inni.
jesz
@szaboria1: ok. Az teljesen más...az egyik unokám 14 éves, és csak híg, pépes ételt ehet. A borzasztó az, hogy mi viszük a turmixgépet a nővéreknek, mert amúgy nem lenne, a gyerek éhezne, vagy silányabb ételt kapna.

Vannak felnőttek, akik rájátszanak, mert a kedvező ítélethez,
azt segítő szakvéleményhez kell.
Juhász István
Eljátszottam a gondolattal... Ha én köztörvényes bűnt követnék el, és egyébként a MEGLÉVŐ időskori betegségekre hivatkoznék, ÉN KAPNÉK-E lehetőséget az otthoni bünti- letöltésre ? Ja, pénzem, az NINCS.
Dr. Proktor
Kinek öröm a börtön?
Mindenkinek gondolkodnia kellene mielőtt olyat tesz amiért oda kerülhet...
Ha pedig már nem gondolkodott és olyat tett - megérdemli, nem kell sajnáltatni!
Levendula
@szaboria1: De Mága hegedüléssel szerezte azt... árammentesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Így van most Gálvölgyi János
Szórakozás - 2023. June 3., 16:36
Így van most Gálvölgyi János
A szomszédba látogatott III. Károly király
Nagyvilág - 2023. June 3., 12:00
A szomszédba látogatott III. Károly király