A következő Nagy Ő a 2022-es lista szerint Magyarország 37. leggazdagabb embere, elmondása szerint nincs tisztában az árakkal.

Jákob Zoltán: "Nemrég megrendeltem a negyedik Ferrarimat, de nem tudom, pontosan mennyibe kerül"
Fotó: RTL

A milliárdos elárulta, egyesével nem nagyon szokta megnézni a termékek árát, nem is tudja pontosan, mi mennyibe kerül.

Ételt előre rendelek, a háztartáshoz szükséges dolgokat pedig a bejárónőm szerzi be. A ruhákat magamnak veszem, azt tudom, hogy nagyjából melyik márkának mi az árazási szintje. Nemrég megrendeltem a negyedik Ferrarimat, de nem tudom, pontosan mennyibe kerül, csak hogy 150 és 250 millió forint között lesz. Ha viszont véletlenül szembesülök vele, én is meghökkenek, hogy mennyit drágult egy-egy termék. Sokan gondolhatnak, emiatt sznobnak, de nem foglalkozom a kritikákkal, csak élvezem a munkám gyümölcsét

A Blikknek arról is beszélt, hogy volt olyan időszaka, amikor kipróbálta a munka nélküli létet, ez azonban nem tette boldoggá.

Attól nem voltam boldog, hogy csak szórtam a pénzt.

Az interjúban arról is mesélt, régen sokszor adott kölcsön másoknak, de nem kapott vissza mindent. Elmondása szerint nagyjából tízmillió forintra rúg az így elvesztett összeg. 

Sokan azt gondolják, hogy simán kérhetnek tőlem nagyobb összeget például a vállalkozásukhoz, de ma már nem adok, legfeljebb annyi pénzt, amennyi a megélhetéshez szükséges az illetőnek. Olyan munkatársaimnak adok még kölcsön, akiknek az életben való előrejutásához kell pénz, pont ma egy kollégámnak azért adtam, hogy az albérletből be tudjon költözni a saját otthonába. Ilyenkor munkáltatói hitelt adok, aminek van fedezete. Tudom, hogy ez jó helyre kerül és visszakapom. Jótékonykodni viszont nagyon sokat szoktam.

A teljes interjú itt olvasható.

Forrás: Blikk.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Erre mondta a Mamánk: ha aranyból lenne neki, akkor sem kéne!

Noszály Sándor, Tóth Dávid és Árpa Attila jól néztek ki, FÉRFIASAN !!!

... de ez a műkörmökből meggazdagodott ficsúr... ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Jákob Zoltán egy alföldi kis településről származó építész, aki műszaki egyetemistaként kivételes tanulmányi eredménye miatt köztársasági ösztöndíjas volt, később lakóparkokat épített, de miután lassan húsz éve kitanulta a műkörmös szakmát (igen, rendes OKJ-s végzettsége van, természetesen az is ötös), felépítette a Crystal Nails cégcsoportot, amely mára nemzetközi márkává érett, és mesés gazdagságot hozott."
www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/a-magyar-milliardos-azzal-szorakozik-hogy-fiatalokat-ultet-be-a-kocsijaba-es-viszi-oket-a-700-loerovel-egy-egy-korre/
Péter2
@Eladott Ország: Bejött neki az elképzelése ez a lényeg , megteremtette magának a jólétet .
durbinsc
kitanulta a műkörmös szakmát ... Persze...
Levendula
@Péter2: Én pedig úgy gondolom, hogy nagyon gagyi dolog a műköröm. Meg lehet nézni, hogy kiknek van műkörmük, műszempillájuk??? Azoknak az iskolázatlan nőknek, akik csak ebben látnak fantáziát, hogy magukat valamivel "fontosabbnak" láttassák. Pedig még segget sem lehet törölni műkörmökkel. Vagy tévednék???
Péter2
@Levendula: Ezt tanulta ebből él , én sem vagyok a műkörmök rajongója , mert nem is tetszik , meg nem is lehet tisztán tartani , főleg aki nem egy alkalomra teszik fel , hanem hordják még le nem potyog , a másik meg a tetoválás , ez nálam abszolút kizáró tényező .
Levendula
@Péter2: Egyetértek veled! A mi a családunkban senkinek nincs sem műköröm, sem tetkó, sem pirszing. Lassan ez lesz a ritka, mert már kevesen vannak azok, akik nem varratták magukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.