Gáspár Evelin, aki nemrég műsorvezetőként is debütált, egy elképesztően dögös fekete ruhában ült le borozgatni egy vendéglátóhely teraszán a szombati napsütésben. Rajongói imádják Evelin friss fotóját, volt, aki egyenesen Angelina Jolie-hoz hasonlította az idősebbik Gáspár lány csókos száját. 

Gáspár Evelin bomba formában lévő testét szinte alig takarja valami abban a  fekete koktélruhájában, amit a csinos tévés egy borozás alkalmával vett fel.

Az idősebbik Gáspár lány rengeteget fogyott az elmúlt időszakban, így mára már igazi álomalakot tudhat magáénak. Új fotója mellé érkeznek is bőven a kedves kommentek. Volt, aki azt írta a kép alá, hogy

Szép vagy Evelin, sokat tettél ezért az alakért , és a sok irigy nőre ne hallgass , ha mű csöcsöket csinaltatnál, akkor meg azért járna a szájuk.

Más azt írta:

Angelina Jolie ajkak! Csodaszép vagy Evelin! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@evelingaspar által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk
Fotó: Instagram

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezeknek a teljesítmény nélküli celebeknek mániájuk a hurka-száj?Ezeket ha oldalról nézzük,a szájukat nem lehet megkülönböztetni egy kacsa csőrétől...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Állítólag van az az injekció amit használ a fogyáshoz a kelemen annácska (is),szóval gyanúsak nekem ezek a nagy fogyások sport nélkül. Izom semmi,szóval ez nem magától lett ilyen gebe.
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: azt tudjátok,hogy az apja egy okos fideszes ? :) - faxnak jajongtok, ez a tyúk közületek való, le sem tagadhatjátok!
vacsi
@gina: Ez nem a fidesz-nívó - ez valami egészen más!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.