Ahogy korábban mi is megírtuk, Bíró Ica bikinis szelfije heves indulatokat váltott ki. Volt, aki plasztikázással vádolta meg a Metal Ladyt, mások szerint szűrőt tett a képeire. A 66 éves modell a vádak óta szinte óránként posztol magáról egy bevállalós bikinis képet közösségi oldalára, hogy ezzel bizonyítsa be, nem nyúlt hozzá szike, és szűrő sincs a képein. A biztonság kedvéért a Mokka műsorába is elment, hogy élőben is megmutassa magát és elmondhassa, hogy 66 évesen is lehet valaki egészséges és szexi. 

Bíró Ica óránként vetkőzik le a Facebookon, hogy bebizonyítsa, mindene igazi, nem plasztikáztatta magát – Fotó

Fotó: Facebook/Bíró Ica

A 66 éves modell szexi, bikinis fotója kommentlavinát indított el pár napja, az indulatok azóta sem csitulnak. Bíró Ica több ízben is visszaszólt az őt támadó kommentelőknek, ezúttal is kemény szavakkal védte meg magát.

A trolloknak üzenem: Nem az évjárat a lényeg, hanem az állapot !

Ja , és ...Taka!

Ica azt is írta,

nem volt könnyű selfiket készíteni magamról... jobb lett volna program bízni, de íme :..Tessék,... lehet nagyítóval mustrálgatni ..

Ja ..,most sincs rajtam smink ..sajnálom, de ma 30° fok volt, le is olvadt volna... inkább napoztam kicsit! Aki kedvel így is,...annak köszönöm szépen, meg azt is, hogy nagyon sokan megvédtek..!

Bíró Ica az egyik kommentelőnek adott válaszában korábban azt írta:

Sajnálom, de soha nem ért hozzám szike, se más beavatkozás! Minden bordám is megvan, a mellem is igaziból olyan, amilyen! Valódi vagyok, nem plasztik! (…) Bár nincs okom bizonygatni azt, hogy igazi vagyok, mi hasznom lenne belőle… Sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk. Nem vagyok híve, szerintem az csak betegség esetén realitás, de ez mindenki saját ügye. Én maradok a természetesség híve. Amúgy meg úgy érzem, nincs is rá szükségem”

Az egykori fitneszoktató  vád óta elárasztotta Facebook-oldalát a bikinis képeivel, és szinte óránként mutatja meg követőinek, hogy hogyan néz ki levetkőzve.

Bíró Ica friss szelfije volt a téma a TV2 Mokka című műsorában is péntek reggel. Itt a műsorvezető, Váczi Gergely is megjegyezte, hogy ő bizony a saját szemével látja, hogy a modell olyan élőben is, mint a képeken, a Fcebookon posztolt szelfiken tehát szerinte sincs Photoshop.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
@KisTehen: izgulsz az idős korosztályra? Anyád lehetne bocika. Sokan irigyelhetik,de tett is az alakjáért,igaz ez volt a dolga, nem gyárban gürizett három műszakban.
jáger laszló
Bíró Ica keményen dolgozik,hogy +éljen. Remélem egészsége ezt még vagy 20 évig +engedi?
Hajrá Ica,mindent bele!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
.
jesz
Az alakja kiváló...igaz, csak ezzel foglalkozott..azt nem érti, hogy egy valamirevaló gazdag férfi miért nem kéri meg a kezét, és tartja el?

...azért, mert egy ország látta milyen hisztis picsa...és a hisztit a pasik nagyon kerülik...megasztán a húsz éves muff csak finomabb, mint a hatvan éves..
izéke
@KisTehen: az hát,megazanyádtepsivalaga,talán 80 éves vagy? Pállottszájú kis hugyoska
Kapanyél
Sok húszéves irigykedhedne rá! Meg hát!!
izéke
@Csak Norisz és senki más: ja,70 évesen 66 éves lánya van :)))) akkor ott valaki pedofil volt a családban ;)))
namihami
Ugye, azt épeszű ember, aki látott már 66 éves pucér(!!) nőt, hogy annak ilyen állagú mellei vannak! Még úgy se, ha acélbetétes csöcstartót viselne!
looper
Kell a megerősítés.
Az van, hogy emlékeztet anyámra, inkább így meg sem nézem.
verőce21
Én azért szeretnék közelebbről meggyőződni arról, hogy minden valódi-e? :)
csak úgy....
@verőce21: állítólag te egy vagyonos ember..., fizesselek föl icára?
KisGenyo2
Dugnám Icát, mint a lopott biciklit! ;-)
namihami
Icuka nem azért vetkezik óránként, mert a teste valóságának igazolása a cél, hanem azért, mert azt akarja, hogy ne menjen ki a celebtudatból! ""Gaborzsazsa-effektus""!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.